• LIFE&STYLE

    Survivor 3: Ο νέος κανόνας που θα ανατρέψει τις ψηφοφορίες

    • NewsRoom
    Survivor

    Survivor


    Συμβούλιο ψηφοφορίας είχε το χθεσινό επεισόδιο του Survivor, όπου η τουρκική ομάδα κλήθηκε να ψηφίσει τους τρεις παίκτες, που επιλέγει ως υποψήφιους, αφού ήταν η ομάδα που έχασε στο αγώνισμα ασυλίας. Στο τέλος του συμβουλίου και αφού είχε ολοκληρωθεί η ψηφοφορία, ο Τούρκος παραγωγός και παρουσιαστής, Acun Ilicali, ανακοίνωσε ότι από εδώ και στο εξής θα ισχύει ένας νέος κανόνας για τις ψηφοφορίες.

    Συγκεκριμένα, εξήγησε ότι η κάθε ομάδα θα πρέπει υποχρεωτικά να έχει μέχρι δύο άνδρες και δύο γυναίκες διαφορά, σε αντιστοιχία έτσι ώστε να διατηρείται πάντα μια ισορροπία.

    Παραδείγματος χάριν, αν μια ομάδα έχει οκτώ παίκτες θα πρέπει η αναλογία να είναι μέχρι 5 προς 3, και δεν μπορεί η απόκλιση παικτών των δύο φύλων να είναι μεγαλύτερη από 2 παίκτες διαφορά.

    Πρακτικά, αυτό θα επηρεάσει άμεσα τις ψηφοφορίες, αφού θα υπάρξουν περιπτώσεις, στις οποίες οι παίκτες δε θα έχουν την επιλογή να ψηφίσουν μεταξύ όλων των διαθέσιμων συμπαικτών τους, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ζητούμενη ισορροπία.

    Ο Acun είπε συγκεκριμένα:

    «Παιδιά, φέτος στο Survivor έχουμε έναν καινούργιο κανόνα και πρέπει να σας τον εξηγήσω. Για να μην χαλάσουμε την ισορροπία της ομάδας, ο κανόνας είναι ότι οι ομάδες δεν μπορούν να έχουν λιγότερους από δύο άντρες και δύο γυναίκες, σε αντιστοιχία. Στην ψηφοφορία θα τηρούμε αυτόν τον κανόνα. Έτσι, δεν χαλάμε την ισορροπία των ομάδων. Σας το λέω για να το γνωρίζετε».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor: «Ανάσα» για την Ελλάδα – Ποιοι είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Power of Love: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ποια πρώην παίκτρια επιστρέφει στο Survivor μετά την Σπυροπούλου; (video)



    ΣΧΟΛΙΑ