• LIFE&STYLE

    Survivor: «Ανάσα» για την Ελλάδα – Ποιοι είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση (video)

    • Νίκη Καξερή


    Μετά από ένα συναρπαστικό τριπλό αγώνα, την ασυλία κατάφεραν να κερδίσουν οι Έλληνες παίκτες στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor. Αν και στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, οι Τούρκοι ανταπέδωσαν με το ίδιο σκορ 10 – 8, στο τρίτο και πιο σύντομο αγώνισμα η ελληνική ομάδα έκανε το 3 – 1 και εξασφάλισε την παραμονή όλων των παικτών της στον Άγιο Δομίνικο.

    Από την άλλη, οι Τούρκοι κλήθηκαν να ψηφίσουν και να δώσουν τρεις υποψήφιους παίκτες προς αποχώρηση στο Συμβούλιο του Νησιού. Προηγουμένως, βέβαια, οι παίκτες έδειξαν ότι έχουν στρατηγική και αποφάσισαν από πριν ότι θέλουν να διώξουν τον πιο αδύναμο κρίκο της ομάδας τους, την Καντέρ, βάζοντάς την απέναντι από τον πιο δυνατό παίκτη, τον Ατακάν.

    Στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας, τη νίκη πήραν η Σουντέ και ο Μπορά, ενώ με έξι ψήφους πρώτη υποψήφια βγήκε η Καντέρ, όπως άλλωστε είχε συμφωνηθεί μεταξύ των παικτών.

    Από τις ατομικές ασυλίες της Σουντέ και του Μπορά, υποψήφιοι αναδείχθηκαν οι Οκάι και Ατακάν, αντίστοιχα.

    Τι θα δούμε σήμερα

    Στο σημερινό επεισόδιο Έλληνες και Τούρκοι θα κοντραριστούν σώμα με σώμα σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου στην άμμο, ενώ δεν λείπουν οι εντάσεις με τους Έλληνες να δηλώνουν «Δεν είναι πόλεμος, αγώνας είναι».

    Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής και θα απολαύσει το έπαθλο φαγητού; Σύμφωνα με τον Σάκη Τανιμανίδη πρόκειται για μία «πανδαισία γεύσεων»!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Power of Love: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χρήστος Μπάρκας: Όλες οι λεπτομέρειες για τη ζωή του «Mr Κρατς»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ποια πρώην παίκτρια επιστρέφει στο Survivor μετά την Σπυροπούλου; (video)



    ΣΧΟΛΙΑ