• LIFE&STYLE

    Ξανθή Τζερεφού: Ποιες παίκτριες του GNTM «έθαψε»; (video)

    • NewsRoom
    ξανθουλα

    Ξανθή Τζερεφού


    Μετά την ξαφνική αποχώρησή της από το Greece’s Next Top Model λόγω σοβαρού προβλήματος που αντιμετώπισε με την υγεία της, η Ξανθή Τζερεφού μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πρω1νό για την εμπειρία που έζησε, αλλά και τα σχόλια που δέχτηκε από την Ειρήνη Ερμίδου«Ο καθένας έχει τη γνώμη του, αλλά όταν προσβάλλεις τον άλλον δεν είναι κάτι ωραίο. Κάναμε υπομονή, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να βγεις και να πεις αυτό που σου συμβαίνει», δήλωσε το μοντέλο σχετικά με τα αρνητικά σχόλια που άκουσε.

    Όπως είδαμε και στο προηγούμενο επεισόδιο από εκείνο της αποχώρησής της, η Ξανθή είχε εκφράσει την επιθυμία της να φύγει από το GNTM.

    «Είχα πει ότι ήθελα να αποχωρήσω διότι ένιωθα ότι μέσα από αυτό αλλοιωνόμουν. Αυτό το ξεκατίνισμα που γινοτάν τις τελευταίες ημέρες δεν το κάνω στην Ξανθή, οπότε δεν το έκανα και επειδή αυτό απέχει από τον κόσμο του modelling, ήθελα να φύγω. Ήρθε και η υγεία μου. Ο διαβήτης είναι ένα αυτοάνοσο νόσημα το οποίο επηρεάζεται από ψυχολογικούς παράγοντες», υποστήριξε η ίδια.

    Μιλώντας για την κόντρα που ξέσπασε μεταξύ της ίδιας και της Ειρήνης Ερμίδου αποκάλυψε ότι «Εγώ δεν το έβλεπα τόσο ανταγωνιστικά. Ναι μεν θα υπάρξει νικήτρια, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω κάποιες συμπεριφορές που έβλεπα. Πολλά κορίτσια δεν με συμπάθησαν. Η Ειρήνη Ερμίδου μου έκανε πολύ έντονη επίθεση και δεν με πολυχώνευε, αλλά τι να κάνω; Δε νομίζω ότι χρειάζεται να μιλήσω μαζί της. Δεν είναι ένας άνθρωπος η Ειρήνη που θα βγω μαζί της για καφέ και θα τα πούμε σαν φίλες».

    Από τη συνέντευξη δε θα μπορούσε να λείπει η αναφορά στην περιβόητη «Τριάδα της Φωτιάς». Η Ξανθή υποστήριξε ότι τα δύο κορίτσια επηρεάζονταν από τη Μέγκι.

    «Δεν περίμενα να ζητήσει η Μικαέλα συγγνώμη από την Αμανατίδου γιατί όλα αυτά που έλεγε τα πίστευε πραγματικά. Θεωρώ ότι η Εύη και η Μικαέλα επηρεαζόντουσαν από τη Μέγκι. Δε θεωρώ ότι (η Μικαέλα) έχει επηρεαστεί τόσο πολύ πια από τη Μέγκι και είχε αλλοιωθεί όλη η εικόνα αυτή», δήλωσε η πρώην παίκτρια του GNTM.

    Μάλιστα, πρόσθεσε ότι «Η πιο δύσκολη στιγμή μου ήταν οι επιθέσεις που δεχόμουν, ότι δεν αξίζω να είμαι στο παιχνίδι και ότι είχα ευνοϊκή κριτική και ότι μπορεί να μην άξιζα μια θέση εκεί. Δεν ήταν σε θέση εκείνες να με κρίνουν. Με την Μέγκι και την Ερμίδου θα βγαίναμε για καφέ και δεν θα είχαμε τίποτα να συζητήσουμε».

    Όσο για το με ποια κορίτσια θα ήθελε να συνεχίσει να κάνει παρέα, η Ξανθή είπε «την Μαριάννα Παινέση, την Αμανατίδου και την Τσακουρίδου, την Στεριανού, την Αγάπη, την Καζαριάν, είναι πολλά κορίτσια»!

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τα κορίτσια του GNTM μεταμορφώνονται σε γοητευτικά… αρσενικά ( video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαρί Σαντάλ – Παύλος Γλύξμπουργκ: Στολίζουν πελώριο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το γιο τους

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Μις Κόσμος 2018»: Πτυχιούχος και με εθελοντική δράση στο μεταναστευτικό η «πιο όμορφη γυναίκα του πλανήτη»



    ΣΧΟΛΙΑ