ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μία από τις κοπέλες που εντυπωσίασε με την εξωτική ομορφιά της στο τέταρτο επεισόδιο του Greece’s Next Top Model είναι η 23χρονη Μαριάννα. Παρά τα θετικά σχόλια που απέσπασε για τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, ο σωματότυπός της προβλημάτισε ιδιαίτερα τους κριτές.
Το φιλόδοξο μοντέλο έλαβε δύο like από την Βίκυ Καγιά και τον Άγγελο Μπράτη, ωστόσο ο Δημήτρης Σκουλός ψήφισε «όχι» θεωρώντας πως δεν υπάρχει αρκετός χρόνος προκειμένου να φέρει το σώμα της στην κατάσταση που εκείνοι επιθυμούν.
Ο κλήρος έτυχε στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία τελικά αποφάσισε να δώσει ακόμα μία ευκαιρία στην Μαριάννα και να περάσει στη φάση του bootcamp.
Μάλιστα, μετά το τέλος της οντισιόν ο Άγγελος Μπράτης και η Βίκυ Καγιά συμφώνησαν ότι θα καταφέρει να μπει στο σπίτι του GNTM.
Δείτε την οντισιόν:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Greece’s Next Top Model: Πώς σχολίασε το twitter το 4ο επεισόδιο;
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ηλιάνα Παπαγεωργίου – GNTM: Το μόνο που βλέπω είναι δύο μεγάλα στήθη (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: My Style Rocks: Τι συμβαίνει με την Χριστίνα Παπαδέλλη; (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κώστας Παπαγιάννης (Novartis): Το 97% των δεδομένων υγείας παραμένει αναξιοποίητο – Το νέο στοίχημα της εταιρείας
- Νίκος Παπαθανάσης στο mononews: Η Ελλάδα δεν θα απολέσει ούτε ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης – Τέλος Μαΐου ξεκινά το νέο «Ανακαινίζω»
- Ο Τσίπρας και το πολιτικό σύνδρομο της Στοκχόλμης
- Οι ιταλικές φρεγάτες Bergamini, οι γαλλικές FDI, η μάχη για τα νέα υποβρύχια και η προμήθεια μεταγωγικών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.