• WOMEN

    Το στόμα των γυναικών αποκαλύπτει το είδος του οργασμού τους

    χείλη


    Το γυναικείο στόμα και πιο ειδικά τα χείλη που έχει κάθε γυναίκα, μπορούν να δείξουν το είδος του οργασμού της. Το πάνω χείλος μπορεί να αποκαλύψει τόσο την σεξουαλικότητα όσο και το πώς φτάνουν στην κορύφωση, όπως υποστηρίζει η νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου.

    Οι Σκωτσέζοι επιστήμονες εξέτασαν 258 γυναίκες, ηλικίας από 18 μέχρι 35 ετών. Ζήτησαν από τις συμμετέχουσες να περιγράψουν, αφενός, το σχήμα των χειλιών τους και, αφετέρου, τις ερωτικές τους συνήθειες. Το 95% των γυναικών που είχαν πιο έντονη γραμμή στο πάνω χείλος δήλωσαν πως σχεδόν πάντοτε η σεξουαλική επαφή τους καταλήγει σε οργασμό, σε αντίθεση με τις άλλες γυναίκες.

    Για τις γυναίκες με επίπεδο πάνω χείλος, που μοιάζει με μια γραμμή, η σεξουαλικότητα δεν είναι το δυνατό τους σημείο. Για να έρθουν σε οργασμό θα πρέπει ο σύντροφός τους να προσπαθήσει πολύ. Στον αντίποδα, οι γυναίκες που το πάνω χείλος τους είναι σαρκώδες, απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ και “βάζουν φωτιά στο κρεβάτι”. Φτάνουν πιο εύκολα και πιο έντονα σε οργασμό.

    Όπως δήλωσε, πάντως, η ψυχολόγος Paula Hall, η έρευνα αυτή δεν θα πρέπει να μειώσει την αυτοπεποίθηση των γυναικών που δεν έχουν έντονη γραμμή στο πάνω χείλος του στόματός του. Λέει χαρακτηριστικά: “Αν μια γυναίκα μπορεί να ικανοποιείται με τη σεξουαλική πράξη και μόνο, έχει καλώς. Ωστόσο, αυτό που μετράει στη σεξουαλική επαφή, είναι η εμπιστοσύνη και η επικοινωνία”.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τελικά οι γυναίκες θέλουν άντρες με κοιλιά ή με φέτες;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 10+1 πράγματα που οι γυναίκες θεωρούν σέξι σε έναν άντρα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Πόσο μετράει τελικά το «μέγεθος» των αντρών;



    ΣΧΟΛΙΑ