• WOMEN

    Πώς η σχέση με μικρότερη γυναίκα ωφελεί την υγεία σας

    american beauty-movie


    Η διαφορά ηλικίας ανάμεσα στα ζευγάρια είναι ένα τεράστιο θέμα, το οποίο χρήζει μεγάλης και πολύωρης συζήτησης. Πρόκειται για ένα ζήτημα που απασχολεί τον κόσμο για πάρα πολλά χρόνια, ενώ έχει εμπνεύσει μεγάλους καλλιτέχνες κι έχει γίνει αντικείμενο τέχνης, είτε μιλάμε για βιβλίο, είτε για ταινία, είτε για οτιδήποτε άλλο.

    Το πιο σύνηθες, η περίπτωση που πιο εύκολα θα συναντήσει κανείς γύρω του, είναι αυτή του μεγαλύτερου άντρα με μικρότερη γυναίκα. Μπορεί οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά ηλικιακά να έχουν περισσότερα κοινά, στα ενδιαφέροντα και τα χόμπι, στον τρόπο σκέψης και στο τι θέλουν από τη ζωή τους, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δυο άνθρωποι με διαφορά ηλικίας δεν ταιριάζουν, δεν έχουν χημεία ή δεν αγαπιούνται.

    Ανάμεσα στα αρνητικά και τα θετικά που έχει μια τέτοια σχέση (τα οποία, άλλωστε, υπάρχουν σε οποιαδήποτε σχέση), υπάρχει ένα καλό, το οποίο ανέδειξε μια πρόσφατη έρευνα. Το περιοδικό “1843 Magazine” βασισμένο σε δεδομένα της ιστοσελίδας γνωριμιών “OKCupid, της Βρετανικής Στατιστικής Υπηρεσίας και μιας μελέτης του πανεπιστημίου της Στοκχόλμης, πραγματοποίησε μια ανάλυση κοινωνιολογικού χαρακτήρα.

    Σύμφωνα με τη μελέτη και την ανάλυση των ευρημάτων, οι άντρες που έχουν σχέση με νεαρότερες γυναίκες, έχουν την τάση να είναι πιο υγιείς και να ζουν περισσότερα χρόνια. Φαίνεται πως κάνει καλό στην υγεία τους και το αποδεικνύει με τα συμπεράσματά της η επιστήμη. Αν αναρωτιέστε μήπως συμβαίνει το ίδιο και στις γυναίκες που βγαίνουν με μικρότερους, πρέπει να ξέρετε πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Άντρες: 5 λόγοι που είναι καλύτεροι στο σεξ μετά τα 30
    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στοματικός έρωτας: Πόσοι άντρες παραδέχονται ότι κάνουν στη σύντροφό τους;
    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Τι σχέση έχει το σεξ με το junk food;

     



    ΣΧΟΛΙΑ