• LIFE&STYLE

    Βραδιά ανατροπών στο Just the 2 of Us: Αποχώρηση έκπληξη και μία πρόκριση που δεν περιμέναμε

    Βίκυ Σταυροπούλου, Σταμάτης Φασουλής, Δέσποινα Βανδή και Μαρία Μπακοδήμου


    Στον τελικό πέρασε ένα outsider

    Με πολλές εκπλήξεις εξελίχθηκε το βράδυ του Σαββάτου για το Just the 2 of Us, που εξέπεμψε ζωντανά, στην βραδιά του ημιτελικού.

    Πέντε ζευγάρια διεκδίκησαν μία από τις 3 θέσεις του επόμενου Σαββάτου, όπου θα διεξαχθεί ο τελικός. Έρρικα Πρεζεράκου και Άρης Μακρής, Τάσος Ξιαρχός και Κόνι Μεταξά, Τρύφωνας Σαμαράς και Χαρά Βέρρα, Βίκυ Χατζηβασιλείου και Κώστας Καραφώτης, Ετεοκλής Παύλου και Ελένη Χατζίδου ερμήνευσαν από δύο τραγούδια το κάθε ζευγάρι, με στόχο να πείσουν το κοινό ότι αξίζουν μία θέση στον μεγάλο τελικό.

    Μετά από μία λαμπερή βραδιά, με ξεχωριστά τραγούδια, ιδιαίτερες ερμηνείες και…διενέξεις, το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε ποιους θέλει να δει στον τελικό του επόμενου Σαββάτου. Τα αποτελέσματα όμως είχαν και ανατροπές, καθώς ένα ζευγάρι που θεωρούνταν φαβορί αποχώρησε, ενώ παρέμεινε στο διαγωνισμό ένα outsider.

    Πιο συγκεκριμένα, τα δύο ζευγάρια που αποχώρησαν στον ημιτελικό του J2US είναι η Έρρικα Πρεζεράκου με τον Άρη Μακρή και η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου. Έτσι, στον μεγάλο τελικό πέρασαν η Κόνι Μεταξά με τον Τάσο Ξιαρχό, ο Κώστας Καραφώτης με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου και η Χαρά Βέρρα με τον Τρύφωνα Σαμαρά.



    ΣΧΟΛΙΑ