• LIFE&STYLE

    «Βόμβα»: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και άλλοι Διάσημοι έρχονται για να «σώσουν» το Survivor

    • Νίκη Καξερή
    σπυροπούλου

    Κωνσταντίνα Σπυροπούλου


    Συναγερμός έχει σημάνει στον ΣΚΑΪ και την τούρκικη παραγωγή, μετά τα χαμηλά νούμερα που σημείωσε το πολλά υποσχόμενο Survivor: Ελλάδα – Τουρκία. Ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί βρίσκεται στην αναζήτηση λύσεων που θα βοηθήσουν το ριάλιτι επιβίωσης να ανακάμψει, μετά την πρώτη εβδομάδα πανωλεθρίας.

    Νέοι παίκτες ήδη εισέρχονται στις δύο ομάδες, ενώ στη συνέχεια αναμένεται η είσοδος διάσημων παικτών προκειμένου να γίνει πιο ενδιαφέρον.

    Ήδη από καιρό έχουν ακουστεί τα ονόματα της Σταρ Ελλάς Ιωάννας Μπέλλα και της πρώην διαγωνιζόμενης του Greece’s Next Top Model, Μέγκι Ντρίο, ωστόσο τα δύο μοντέλα δεν έκλεισαν την συμφωνία.

    Δύο μεγάλα ονόματα που επίσης έχουν ακουστεί για να συμμετάσχουν στο Survivor είναι οι τραγουδιστές Κώστας Καραφώτης και Χρήστος Χολίδης, οι οποίοι, μάλιστα, φημολογείται πως έχουν ήδη υπογράψει και πρόκειται σύντομα να ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο.

    Σήμερα στις πρωινές εκπομπές «Ευτυχείτε» και «Πρω1νό», οι δημοσιογράφοι αποκάλυψαν ότι στον Άγιο Δομίνικο συμφώνησε να ταξιδέψει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η οποία θα «σώσει» την κατάσταση, όπως, άλλωστε, έκανε και στον περσινό κύκλο.

    Βέβαια, ακόμη δεν έχει γίνει γνωστός ο ρόλος της.

    Σπυροπούλου
    Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

    Το μήνυμα του Τανιμανίδη

    Στο μεταξύ, από την μεριά του ο Σάκης Τανιμανίδης προσπαθεί μέσα από τα social media να κρατήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών υποσχόμενος πως έρχονται μεγάλα πράγματα στο ριάλιτι επιβίωσης.

    Ο Έλληνας παρουσιαστής ζητά υπομονή, ωστόσο οι φανατικοί τηλεθεατές των προηγούμενων Survivor φαίνεται πως δεν πείθονται εύκολα.

    https://www.youtube.com/watch?v=kPeQBRTmfT4

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χωρίς εκπομπή και θέατρο σήμερα ο Νίκος Μουτσινάς – Τι συνέβη; (pic)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτοί είναι οι 21 υποψήφιοι MasterChef! (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έκπληξη στο Shopping Star: Πότε θα δούμε την Ζενεβιέβ και τον Άγγελο Μπράτη (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ