• LIFE&STYLE

    Τεράστια ανατροπή στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor (video)

    • Νίκη Καξερή


    Μετά από τις σερί νίκες των Τούρκων στον στίβο μάχης, οι Έλληνες έκαναν την έκπληξη στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, καθώς κατόρθωσαν να πάρουν τεράστια νίκη με σκορ 5 – 0. Ο αγώνας φαίνεται πως ήταν φτιαγμένος στα μέτρα των Ελλήνων παικτών οι οποίοι έδειξαν πάθος και συγκέντρωση.

    Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν σε ζευγάρια σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης με την ελληνική αποστολή να σημειώνει την μία νίκη μετά την άλλη απέναντι στους ξαφνιασμένους Τούρκους οι οποίοι δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν.

    Οι χαμένοι του αγώνα έλαβαν το 1/3 των προμηθειών για την εβδομάδα, κάτι που σίγουρα θα δημιουργήσει προβλήματα τόσο στην καλύβα όσο και στον αγωνιστικό χώρο. Η αδυναμία και τα νεύρα των Τούρκων θα είναι έντονα.

    Την είσοδό τους στο Survivor έκαναν δύο νέοι παίκτες, ένας Έλληνας και ένας Τούρκος.

    Πρόκειται για τον Βασίλη Σίμο ο οποίος έχει δουλέψει παλαιότερα σε ψυχαγωγικές εκπομπές του Epsilon και του OPEN και τον Τούρκο Ερντέμ.

    Σύμφωνα με τον Σάκη Τανιμανίδη, ακόμα ένας παίκτης πρόκειται να μπει στην ελληνική ομάδα ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Δημήτρη Μαργαρίτη, μετά την αποχώρησή του λόγω σοβαρού τραυματισμού.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 7 Ιανουαρίου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα βραβεία Grammy ζωντανά & αποκλειστικά στην COSMOTE TV

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δήμητρα Βαμβακούση: Το τραγικό παρελθόν της παίκτριας του Survivor 3



    ΣΧΟΛΙΑ