• LIFE&STYLE

    Βίκτωρ Ρέστης: Τα Μαύρα σύννεφα και η Κορίνα

    • NewsRoom

    O Βίκτωρ Ρέστης και η σύζυγος του. Στο μέσο ο σεφ Ε. Μποτρίνι


    Βίκτωρ Ρέστης. Οι φήμες θέλουν τον εφοπλιστή, να έχει ήδη εγκαταλείψει την συζυγική κατοικία και να διαμένει στην κατοικία της αδερφή του. Τις τελευταίες εβδομάδες στα ναυτιλιακά πηγαδάκια που διεξάγονται πλέον στις θαλαμηγούς της μεγάλης καλοκαιρινής φυγής, το πιο «καυτό» θέμα δεν έχει να κάνει ούτε με τονάζ, ούτε με παραγγελίες νέων πλοίων.

    Αυτό συζητείται δεόντως είναι οι φήμες για τα μαύρα σύννεφα που φέρεται να έχουν συγκεντρωθεί πάνω από τον γάμο του κ. Βίκτωρ Ρέστη και της εντυπωσιακής συζύγου του κ. Κορίνας Συνοδινού.

    Σύννεφα που έσπρωξαν όπως επιμένουν καλά ενημερωμένες πηγές τον «μικρό το δέμας» εφοπλιστή με το κοφτερό μυαλό στην κίνηση να μετεγκατασταθεί για κάποιο διάστημα, στην κατοικία της αδερφής του στα Νότια προάστια.

    restis

    Κανείς δεν γνωρίζει τι ακριβώς συμβαίνει στον γάμο του κ. Ρέστη με την εντυπωσιακή πρώην πολιτική συντάκτρια του MEGA, η οποία μπήκε στην ζωή του πριν από εννιά χρόνια.

    Οι καλά ενημερωμένοι επιμένουν ότι μετά την προφυλάκισή του, τίποτε πια δεν ήταν το ίδιο στην σχέση του με το γοητευτικό πρώην μοντέλο, που λάτρεψε την δημοσιογραφία.

    Η γνωριμία της μαζί του την εποχή της παντοδυναμίας του εξασφάλισε στην μέλλουσα σύζυγό του μια θέση στο δυναμικό του MEGA, όπου ο κ. Ρέστης ήταν μέτοχος.

    Ήταν τότε που διαδραματίστηκαν σκηνές απείρου κάλους στα γραφεία του σταθμού, αφού οι τότε διευθυντές είχαν δώσει εντολή στους συντάκτες να μην της απευθύνουν τον λόγο αν δεν τους μιλήσει πρώτα αυτή.

    Όταν μάλιστα την πρώτη μέρα στην δουλειά αφίχθη σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες με μια εντυπωσιακή Mercedes και οδηγό, το κους-κους πήρε κι έδωσε.

    Το καλύτερο όμως διαδραματίστηκε λίγη ώρα αργότερα, όταν ο οδηγός εκτελώντας χρέη μπάτλερ, ανέβηκε στο γραφείο της με ένα μίνι ψυγείο μέσα στο οποίο υπήρχε φρέσκο σούσι για το γεύμα της.

    Ο γάμος της με τον εφοπλιστή στο μαγευτικό Sveti Stefan, έβαλε τέλος στην δημοσιογραφική καριέρα της ξανθιάς καλλονής, η οποία έκτοτε περιορίστηκε μόνο στα καθήκοντά της ως συζύγου αρχικά και ως μητέρας αργότερα, όταν έφερε στον κόσμο μια κόρη η οποία σήμερα είναι έξι ετών.

    Κανείς δεν ξέρει προς το παρόν αν αυτά τα μαύρα σύννεφα που φέρεται να έχουν μαζευτεί για τα καλά πάνω από τον έγγαμο βίο του κ. Ρέστη, θα ξεσπάσουν με την μορφή μιας καταιγίδας, η θα υποχωρήσουν.

    Κάποιοι επιμένουν ότι η αγωγή διαζυγίου είναι έτοιμη, έτεροι Καππαδόκες όμως εικάζουν ότι το ζευγάρι παρόλο που φέρεται να βιώνει την μεγαλύτερη κρίση στον γάμο του, μπορεί να τον σώσει έστω και αν κάτι τέτοιο φαντάζει δύσκολο την παρούσα στιγμή.

    Διαβάστε ακόμη:

    http://www.mononews.gr/theodoros-veniamis-33-ek-dolaria-epanerchete-stin-agora-xirou-fortiou/65057



    ΣΧΟΛΙΑ