Την επέτειο για τα πέντε χρόνια έγγαμου βίου με τον Ηλία Κρασσά γιορτάζει η Βίκυ Καγιά ποστάροντας στη σελίδα της στο Instagram φωτογραφίες από την όμορφη εκείνη ημέρα.
Η παρουσιάστρια του Shopping Star και ο επιχειρηματίας ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 18 Ιουλίου του 2014 και έχουν αποκτήσει δύο πανέμορφα παιδιά μαζί, την 3χρονη Μπιάνκα και τον έξι μηνών Κάρολο Ηλία.
«18-07-2014. Πέντε χρόνια μαζί, Τέσσερα χρόνια παντρεμένοι, δύο πανέμορφα παιδιά και ένας σκύλος. Είσαι ο καλύτερός μου φίλος, η ζωή μου, η πραγματική μου αγάπη! Ευτυχισμένη επέτετειο, αγάπη μου! Για πάντα!», έγραψε στα αγγλικά, το πρώην μοντέλο.
Για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, η Βίκυ θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του Next Top Model, που επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του Star.

https://www.instagram.com/p/BlXn6WsHthJ/
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πάρτι έκπληξη στο πλατό του Shopping Star για την Βίκυ Καγιά (pics)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Άδωνις Γεωργιάδης για την πτώση της Ευγενίας Μανωλίδου από την τριήρη
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ηλίας Γκότσης: Το πρώτο εξώφυλλο του νικητή του Survivor 2 (pics)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Διπλό φονικό στο Αίγιο: Δεν βρέθηκε αίμα στα ρούχα του 65χρονου Ιταλού, ούτε DNA και αποτύπωμα
- Δήμος Πειραιάς: Τίμησε την πρωταθλήτρια Ευρώπης ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη
- Προς αύξηση κεφαλαίου η ElvalHalcor με παραίτηση του δικαιώματος προτίμησης
- Ζωή Κωνσταντοπούλου: Με αντάρτικο 3 βουλευτών της ΝΔ πέτυχε για τρίτη φορά αναβολή για την άρση ασυλίας της
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.