• LIFE&STYLE

    Survivor 2: Τι χαρά Θεέ μου! Μπήκε η Σπυροπούλου!


    Χαρακιές στο τοίχο τραβούσαμε ώσπου να μπει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο Survivor, λόγω πλήξης, να χουμε να ασχολούμαστε βρε αδελφέ! Και ήταν τόση η χαρά μας, που ούτε τον μαύρο Παρθένη, που έφυγε δεν προλάβαμε να κλάψουμε! Ήρθε η Κωνσταντίνα, σεμνή και ταπεινή και έφερε γούρι στους Διάσημους και κέρδισαν για πρώτη φορά, άσε που κέρδισε και στους αγώνες η ίδια.

    Άβαφη και αστόλιστη, με το ντεκολτέ πάντα εκρηκτικό, χάρηκε που την κάνανε παρέα τα άλλα παιδάκια και ευτυχώς, για εκείνην, που δεν ήταν παλιοί της συνεργάτες. Τα υπόλοιπα που μάθαμε από τη χθεσινή βραδιά ήταν:

    1. Επιτέλους καταλάβαμε ποιοι είναι οι διάσημοι σ’ αυτό το Survivor! Είναι αυτοί που αγκαλιάζει η Κωνσταντίνα!

    2. Κάποιος που περνάει υποτίτλους όταν λένε μυστικά οι παίκτες, πρέπει να μάθει πως το «πολύ» είναι επίρρημα και το «πολλή» είναι επίθετο και το «ήμασταν» είναι ο παρατατικός του «είμαστε» και γράφεται με «ή», ήτοι «ήμασταν» και όχι «είμασταν». Καλά, αυτά και εμείς στο face book τα διαβάσαμε, διότι δεν κοιτάγαμε στην οθόνη, είχαμε και σίδερο να κάνουμε!

    3. «Είναι μεγάλα κορμιά» είπε ο Σάκης Τανιμανίδης για κάποιους απ’ τους πολλούς φουσκωτούς, σα σαμπρελίτσες, παίκτες που διαγωνιζόντουσαν. Μεγάλα μόνο; Σα την Πελοπόννησο μπορεί και λίγο μετά τη γέφυρα για Στερεά Ελλάδα…

    4. Ο Μιχάλης Μουρούτσος εμψύχωνε τους συμπαίκτες του, φωνάζοντας «τώρα λέω, τώρα λέωωωω», συνεχώς. Ε, αφού το λέγε αυτός, για αυτό και δεν το έκαναν…

    5. Αυτή η Αγγελική Κοκαλίτσα συνεχίζει μια γκρίνια και μια μουρμούρα, που μη σου τύχει σε διακοπές ή σε δουλειές τέτοια μίρλα!

    6. Η Ελένη Χατζίδου, τη σκαπούλαρε από αποχώρηση, αλλά όπως είπε «έκανε ένα κρακ η μέση μου». Ο αετός του Αγρινίου, Όλγα Φαρμάκη της απάντησε, ως ιατρός ορθοπεδικός πως «το κρακ δεν είναι κακό, καλό είναι». Στο συντριπτικό κάταγμα δηλαδή, που χει πολλά κρακ, θηρίο είσαι, για Ολυμπιακούς αγώνες!

    7. Εδώ που τα λέμε για τη Χατζίδου πείραξε μύτη και έφτιαξε δόντια κατάλευκα και έγινε ίδια η Κατερίνα Παπουτσάκη! Να! Με μια τέτοια διάσημη bonus μια δεύτερη!

    8. Αυτός ο Φραουλίτσας με τα τατουάζ σαν ξωκκλήσι, άμα τρυπηθεί με βελόνα, ξεφουσκώνει;

    9. Μετά την είσοδο της ως παπάς σε αγιασμό των Φώτων, με τα χέρια ανοιχτά, η Κωνσταντίνα είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί νομίζω ότι μια τέτοια ευκαιρία στη ζωή δεν έρχεται πολλές φορές. Είναι μια μοναδική εμπειρία που μου δίνεται να ζήσω σε αυτό το στάδιο της ζωής μου, που ενδεχομένως δεν έχω υποχρεώσεις να αφήσω πίσω». Με δεδομένο πως είναι φοιτήτρια αιώνια της Φιλοσοφικής, θα ήταν η στιγμή που οι καθηγητές της θα αισθάνθηκαν μια αδιαθεσία!

    10. Για την πρώτη της βραδιά στη παράγκα των διάσημων η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δήλωσε: «Τα πράγματα δεν είναι τέλεια αλλά δεν είναι άσχημα. Σίγουρα ο ύπνος και σε προσωπικό επίπεδο είναι πολύ σημαντικός». Με δεδομένο πως είναι φοιτήτρια της φιλοσοφικής και πως ύπνος σε ομαδικό επίπεδο είναι σχεδόν ακατόρθωτος, θα ήταν οι στιγμές που οι καθηγητές της θα εισήχθησαν σε καμιά εντατική!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: «Κόλαση» στο twitter με την είσοδο της Σπυροπούλου στο Survivor (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συνεχίζεται η κόντρα ΣΚΑΙ-Μελέτη: Νέα αγωγή από την παρουσιάστρια – Ζητά πάνω από 50.000 ευρώ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor 2: 10 πράγματα που μας έμαθε το 3ο επεισόδιο



    ΣΧΟΛΙΑ