• LIFE&STYLE

    Συνεχίζεται η κόντρα ΣΚΑΙ-Μελέτη: Νέα αγωγή από την παρουσιάστρια – Ζητά πάνω από 50.000 ευρώ

    • NewsRoom


    Νέα αγωγή κατά του ΣΚΑΙ, ετοιμάζεται να κάνει η Ελεονώρα Μελέτη, μολονότι λίγες ημέρες πριν έλυσε εξωδικαστικά την πρώτη της «μάχη» με το κανάλι.

    «Η υπόθεση έκλεισε εξωδικαστικά και κατεβλήθη ένα ποσό από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ για χρηματική ικανοποίηση ηθικής βλάβης της τηλεπαρουσιάστριας. Η κα Μελέτη έχει επιφυλαχθεί ρητώς για την προσφυγή στα δικαστήρια σε ότι αφορά διαφυγόντα κέρδη από την συγκεκριμένη υπόθεση», ανέφερε ο δικηγόρος Νίκος Αγαπηνός, σε τηλεφωνική επικοινωνία με τηλεοπτική εκπομπή και πρόσθεσε: «Καταλαβαίνετε ότι υπήρχε και μια σημαντική ζημία της κα. Μελέτη από το γεγονός ότι έμεινε εκτός τηλεόρασης όλο το χρονικό αυτό διάστημα και μόλις τώρα προσελήφθη και ξεκίνησε να εργάζεται στον ραδιοφωνικό σταθμό».

    Ο δικηγόρος υπογράμμισε πως έγινε μια σημαντική επίλυση της διαφοράς και η παρουσιάστρια έχει λάβει χρηματικό ποσό ως αποζημίωση. Σε ερώτηση αν το εν λόγω ποσό είναι κοντά στις 50.000 ευρώ όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, ο κ. Αγαπηνός απάντησε πως «η διεκδίκηση του συνολικού ποσού, μαζί με την αγωγή που θα ασκηθεί, είναι για αρκετά μεγαλύτερο ποσό».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Ελεονώρα Μελέτη: Δικαιώθηκε πανηγυρικά απέναντι στον ΣΚΑΪ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Το πιο πρωτότυπο ορεκτικό τυριού για να συνοδεύσετε το κρασί σας

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Χρυσούλα Διαβάτη: «Καρφώνει» τον Αγγελόπουλο για τη συμμετοχή του στο Τατουάζ (video)



    ΣΧΟΛΙΑ