Επιβεβαιώνεται η έξοδος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου από το My Style Rocks, το οποίο επιστρέφει με τη νέα σεζόν για τρίτη χρονιά.
Εκείνη που θα αναλάβει τα ηνία της παρουσίασης του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρω1νό», είναι η Λάουρα Νάργες.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι υπεύθυνοι του ΣΚΑΪ ήταν αρνητικοί στο ενδεχομενο ανανέωσης της συνεργασίας τους με την Σπυροπούλου, κάτι που έγινε τελικά αποδεκτό από την τουρκική εταιρεία παραγωγής Acun Medya χωρίς αντιρρήσεις.
Η Λάουρα Νάργες φαίνεται ότι είναι το πρόσωπο που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να αναλάβει την παρουσίαση του My Style Rocks 3.
Αν και δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, η Λάουρα μοιάζει να είναι πιο κοντά στη συγκεκριμένη θέση.

Δείτε βίντεο:
https://www.youtube.com/watch?v=Wg4f5R8kGMw
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σίσσυ Χρηστίδου-Θοδωρής Μαραντίνης: Ένας θυελλώδης έρωτας που ξαφνικά έσβησε
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εκθαμβωτική η βασίλισσα Λετίθια με Massimo Dutti φόρεμα
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έτσι έμαθε η Πάολα για τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αλαφούζος: Το παρασκήνιο, πώς μοιράζονται τα 21,05 εκατ. ευρώ και οι λεπτομέρειες του ιστορικού deal της GBL με τον όμιλο ΣΚΑΪ
- Ποια σπίτια μένουν κολλημένα στις αγγελίες – Ακίνητα έως 100.000 αναζητούν οι μισοί αγοραστές
- O φόβος του Αβραμόπουλου, το beef με τον Μιχάλη, το δείπνο με μακαρονάδες «γαλάζιων» βουλευτών στο Κολωνάκι και το ραντεβού Μπακογιάννη – Βουλγαράκη
- Η γυναικεία απασχόληση στα πλοία αυξήθηκε κατά 77% σε μια εξαετία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.