• LIFE&STYLE

    Ελεονώρα Μελέτη: Δικαιώθηκε πανηγυρικά απέναντι στον ΣΚΑΪ

    • NewsRoom


    Πανηγυρική δικαίωση για την Ελεονώρα Μελέτη έναντι του  ΣΚΑΪ, μετά την αγωγή που είχε κάνει στον τηλεοπτικό σταθμό για την ξαφνική αποχώρησή της. Η ξανθιά παρουσιάστρια κατηγορούσε το κανάλι πως «δήλωσε ψευδώς και ερήμην της» ότι παραιτήθηκε, ενώ ουσιαστικά εκείνοι έληξαν τη μεταξύ τους συνεργασία. Ενώ το ραντεβού στις δικαστικές αίθουσες αρχικά είχε δρομολογηθεί για τον Δεκέμβριο, ωστόσο ο ΣΚΑΪ ζήτησε αναβολή με στόχο την εξωδικαστική λύση. Συγκεκριμένα, ο πληρεξούσιος δικηγόρος του σταθμού είχε έρθει σε επαφή με το δικηγόρο της παρουσιάστριας, ζητώντας του να αναβληθεί η εκδίκαση της υπόθεσης.

    Στο διάστημα που μεσολάβησε, από τον Δεκέμβριο μέχρι και σήμερα, ο ΣΚΑΪ αναγνώρισε την ηθική βλάβη που υπέστη η εγκυμονούσα Ελεονώρα Μελέτη και έτσι δέχτηκε τελικά να  καταβάλει αποζημίωση. Με αυτήν την πρόθεση του σταθμού, η παρουσιάστρια βγαίνει δικαιωμένη, γι’ αυτό και δέχτηκε το ποσό που της κατέβαλε ο ΣΚΑΪ. Έτσι, η δίκη ανάμεσα σε Μελέτη και ΣΚΑΪ δεν έγινε.

    Να θυμίσουμε πως η Ελεονώρα διεκδικούσε από τον σταθμό 50.000 ευρώ, τα οποία προφανώς και θα πάρει…

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι προετοιμασίες πριν μπει στο Survivor – Τι ρώτησε αν μπορεί να κάνει στο παιχνίδι

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Χαμός στο Twitter για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Η «μπηχτή» της Ελ. Μελέτη

     



    ΣΧΟΛΙΑ