• LIFE&STYLE

    Ώριμος γάμος Αντώνη Ρέμου: Κάν’ το όπως ο Σάκης και 9 νέες γνώσεις


    Με σχέση δεκαετίας, ένα παιδί, φωτογραφίσεις, προβολή, βουβή κοσμική περιφορά της Υβόννης Μπόσνιακ, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, να τελέσει μυστήριο γάμου ο Αντώνης Ρέμος, λίγο πριν κάνει και εκπομπή στον ALPHA, στα πρότυπα που όρισε το προχωρημένο ίνδαλμα ποπ και όχι του διασκεδαστικού λαϊκού, Σάκης Ρουβάς!

    Και εκείνος είχε σχέση πολλά χρονιά με βουβή καλλονή μοντέλο. Και εκείνος έκανε παιδιά πριν παντρευτεί! Και εκείνος επέλεξε για το μυστήριο τη βίλα και τον κήπο βαθύπλουτου! Και εκείνος κάλεσε τα ίδια σχεδόν άτομα με τον Ρέμο, ντυμένα με άλλα σχετικά ρούχα! Πιο φωτογενής ο Σάκης  μας όμως, κατάφερε να βγάλει πιο ωραίες φωτογραφίες γάμου και είχε και παραπάνω παρανυφάκια καθότι πολύτεκνος, ενώ ο Ρέμος ένα είχε για να παρευρεθεί στο γάμο των γονιών.

    Στα υπόλοιπα κοινά τους σημεία, βρίσκουμε πως και οι δυο σταρ, γεννήματα μιας εποχής, κρατούσαν μυστικό οτιδήποτε αφορούσε στη σχέση τους, είχαν τις γυναίκες στις φωτογραφίες ένα βήμα πιο πίσω τους, δεν μιλούσαν για τα προσωπικά τους, θύμωναν για κάθε τι που αφορούσε στην ερωτική τους ζωή.

    Και μετά τράβηξαν κάτι γάμους, που μόνο συνεντεύξεις Τύπου δεν τους ανακοίνωσαν! Σαν σχεδιασμένοι από καιρό από τις δημόσιες σχέσεις τους – με την καλή έννοια πάντα!

    Να σημειωθεί εδώ πως μη και χαθεί η λάμψη του Σάκη, με το που παντρεύτηκε ο Ρέμος, εκείνος βάφτισε το παιδί του, στην Εκάλη. Εμ πού; Στον Άγιο Νικόλαο Πευκακίων θα πήγαινε, κοτζάμ Ρουβάς;

    Όλα όσα μας έμαθε ο γάμος του Ρέμου και 9 ακόμα

    Πίσω στον γάμο του Ρέμου, που ξεπατίκωσε του Σάκη, το δικό του μυστήριο τελέσθηκε στην βιλάρα του κυρίου Κοντομηνά στην Βαρυμπόμπη, με τον οποίο θα συνεργαστεί στο κανάλι του, παρουσιάζοντας εκπομπή, διότι είναι και αυτός πολυτάλαντος, σαν εκείνη του Σπύρου Παπαδόπουλου -άλλο κακό να μη μας βρει, Παναγιά μου!- πιο μοντέρνα!

    Ο Αντώνης Ρέμος, έχοντας τραγουδήσει σε όλους τους γάμους των πλουσίων της χώρας, όπου και αν αυτοί τελέστηκαν, στον δικό του είπε να αναθέσει το καθήκον της διασκέδασης στον Ιταλό ομότεχνό του, Έρος Ραματσότι.

    Την ψησταριά επίσης την είχε αναθέσει στον Τούρκο σεφ που ψήνοντας πετάει το αλάτι να περνάει από τον αγκώνα του και αυτό θεωρείται μεγάλη γαστρονομική απόλαυση – διότι παίρνει το αλάτι από τον ίδρωτα του Τούρκου μάλλον!

    Είχε τρεις-τέσσερις κουμπάρους, όπως συνηθίζεται στους πρίγκιπες από τους μεγάλους βασιλικούς οίκους της Ευρώπης και μπορεί και της Αφρικής, δεν ξέρουμε. Σε λεζάντα διαβάσαμε πως μία κουμπάρα ήταν η Μαρία Μπεκατώρου, διότι την βλέπαμε αλλά δεν την αναγνωρίζαμε, διότι ξεκουράστηκε μάλλον και άλλαξε πολύ και κάτι μας θύμιζε, αλλά σε Λαμπίρη ή Πεγκυ Ζήνα, δεν ήμασταν και σίγουρες!

    Κατά τα άλλα, ο γάμος του Ρέμου, μας έμαθε τα έξης ακόμα:

    1. Υπάρχει περίπτωση σε γάμο, να κοιτάνε τον γαμπρό πιο πολύ από τη νύφη, ακόμη και όταν αυτή ασχολείται με τη μόδα και, λέει, ετοίμασε δέκα νυφικά για τον εαυτό της, ώστε να διαλέξει ένα, που έμοιαζε με νυχτικό και της ήταν και μικρό διότι πίεζε τόσο το στήθος της που θα πρέπει να πόνεσε η γυναίκα!
    2. Όλες οι καλεσμένες, είναι προφανώς της μόδας, να φοράνε λευκά, σαν τη νύφη, για να της την σπάσουνε κυρίως, διότι για τον Αντώνη πάνε και όχι για την ίδια. Αν θέλαν να τη σπάσουνε σ’ αυτόν θα βάζανε γραβάτα…
    3. Για να πρωτοτυπήσουνε σ’ αυτούς τους γάμους των πλούσιων, εκτός που επιβάλλεται να έχουν τα παιδιά τους παρανυφάκια και όσο δυνατόν πιο μεγάλα, να τον κάνουν σε ένα σπίτι πλούσιου, ψάχνουν και ένα εφέ εντυπωσιακό. Έτσι είδαμε τον Ρέμο και την σύζυγο, πλέον, να μπαίνουν σε μια βάρκα, μαζί με το παιδί και με έναν βαρκάρη-γονδολιέρη μαζί και να κάνουν το γύρο ενός μεγάλου συντριβανιού που έχει ο κύριος Κοντομηνάς στο αρχοντικό του. Μετά αποβιβάστηκαν από τη βάρκα στο ίδιο σημείο που είχαν επιβιβαστεί και πήγαν να γλεντήσουν! Μόνο που δε βούτηξε να πιάσει κάνα σταυρό στο σιντριβάνι η Υβόννη, αλά Μανταλένα, να ‘χει σαφείς αναφορές κινηματογραφικές ο γάμος!
    4. Σε κουμπάρο κάνεις καλές επιλογές για το μέλλον! Πόσο μάλλον αν είναι και πολλοί, έτσι ώστε να καλύπτεις κάθε υποχρέωση. Απολύτως επιτυχημένος, έτσι, στάθηκε  ο συνδυασμός Ρέμου, με κουμπάρο πλούσιο, που έδωσε και τη βιλάρα του και είναι και αφεντικό τηλεοπτικό, όπως ο Δημήτρης Κοντομηνάς, με κολλητό Κώστα Πηλαδάκη, με κολλητή φίλη νύφης αλλά και ισχυρή κυρία τηλεοπτικά, Μαρία Μπεκατώρου, και με ιδιοκτήτη Nammos, επίσης πλούσιο και αφεντικό, Γιάννη Παπαλέκα. Εύγε!
    5. Ο γαμπρός άφησε τη νύφη και τους πολλούς κουμπάρους κατά μέρους και ανέβηκε στην πίστα του γλεντιού, για να συμφιλιώσει τον Αρναούτογλου, με τον Λιάγκα, που ήταν ψυχραμένοι! Αυτά είναι! Στον γάμο σου, οι ξένοι καβγάδες! Βέβαια, αυτό το λες και τρέιλερ για την εκπομπή του, με σταρ που θα γλεντάνε, θα λένε τα δικά τους και θα σπάνε την σιωπή τους, δημοσίως και για πολλοστή φορά.
    6. Σε έναν σε επικά πλούσιο κτήμα γάμο, άμα σε φιλοξενούν, πρέπει να έχεις καλεσμένους πολύ διάσημους όπως οι: Μαρινέλλα, Γιάννης Πάριος, η Άννα Βίσση, Γιώργος Μαζωνάκης, Δέσποινα Βανδή, Βασίλης Καρράς,  Νατάσα Θεοδωρίδου, Ναταλία Γερμανού… Μετρίως διάσημους, όπως οι: Μελίνα Ασλανίδου, Κωνσταντίνος Αργυρός, Τάμτα, Ελένη Φουρέιρα, Μέλισσες, Στέλιος και Άγγελος Διονυσίου, Λάμπης Λιβιεράτος… Λαμπερά ζευγάρια όπως οι: Βοσκόπουλος – Γκερέκου, Ρουβάς – Ζυγούλη, Γαρμπή – Σχοινάς, Παπαρίζου – σύζυγος, Λιάγκας – Γεωργαντάς. Πλούσιους Έλληνες, όπως οι: Μαριάννα Λάτση και υιός Πάρις Κασιδόκωστας, Θόδωρος και Γιάννα Αγγελοπούλου, Βαρδής και Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Δημήτρης Μελισσανίδης. Πλούσιους ξένους ανατολίτες, που δεν είχε ο Σάκης στον γάμο του, για να μάθει, όπως οι: Ζέιν, Χούρι, Φερίτ Σαχένκ, Ουνάλ Αϊσάλ με την Ελληνίδα σύζυγό του Φανή Γραμματικόγιαννη. Ινδάλματα γενικά, όπως οι: Δέσποινα Μοιραράκη και σύζυγος ναύαρχος.

    1. Και ενώ έχεις και τον Τούρκο με τα αλάτια δια μέσω αγκώνα, το μενού ωφελεί να επιμελείται Έλληνας σταρ σεφ, όπως ο Δημήτρης Σκαρμούτσος. Εκεί πρέπει να υπάρχουν φαγητά που δεν καταλαβαίνεις όπως «ριζότο με βασιλομανίταρα (δεν αγαπούν την δημοκρατία αυτά), κανθαρέλες (μπαρδόν;), τρομπέτες Γρεβενών (εδώ θα τα χαλάσουμε! Επιθυμούμε τρομπόνι Βέροιας, έχει;) και αφρό παρμεζάνας (η τελευταία γιατί άφρισε; Από το κακό της; ).

    8. Πόσα μπορεί να πάθει μια νύφη, τη μέρα του γάμου της! Κοιτάνε τον γαμπρό, ειδικά άμα είναι Ρέμος και τόσο φρέσκος, που σκάει το μάγουλο του από το τσίτωμα. Κοιτάνε την κουμπάρα Μπεκατώρου για τους ίδιους λόγους με τον γαμπρό και επειδή επιπλέον φοράει λευκό σπασμένο, σα νύφη. Ε, να κοιτάνε και τον καλεσμένο Λάκη Γαβαλά, που έρχεται με καπέλο λευκό, σε τέτοιο μέγεθος ώστε να διακρίνεται και από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό και από τον πιο αδύναμο Τιαν-γκονγκ 2, πάει πολύ!

    9. «Είστε εδώ όλοι όσοι αγαπάμε. Και σας αγαπάμε από καρδιάς όλους εδώ μέσα» είπε συγκινημένος ο γαμπρός κόβοντας την τούρτα – πολυώροφη μεζονέτα. Όλους; 350 καλεσμένους και καμία 100αριά προσωπικό; Αυτό δεν είναι καρδιά να αγαπά! Αυτό είναι το Αθηνών Αρένα, με βοηθητικό το Διογένης Παλλάς, δηλαδή…

    View this post on Instagram

    ❤️❤️❤️❤️ #wedding #friends

    A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi) on

    View this post on Instagram

    I love @ramazzotti♥️

    A post shared by Lakis Gavalas Official (@lakis.gavalas) on

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Παραμυθένιο σκηνικό στο γάμο Ρέμου-Μπόσνιακ – Οι πρώτες φωτογραφίες (pics+video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή στο γάμο Ρέμου – Μποσνιακ [pics]

    MH ΧΑΣΕΤΕ: Αντώνης Ρέμος-Υβόννη Μπόσνιακ: Το παθιασμένο φιλί του ζευγαριού στο πρώτο τους χορό (video)

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ: Ο λαμπερός γάμος τους μέσα από 10 βίντεο

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Έγκυος στο δεύτερο παιδί η Υβόννη Μπόσνιακ;



    ΣΧΟΛΙΑ