ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μετά από αρκετά χρόνια σχέσης ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ ενώθηκαν χθες με τα ιερά δεσμά του γάμου. Το ζευγάρι κατά έλαμπε κατά τη διάρκεια του μυστηρίου αλλά και στο φαντασμαγορικό πάρτι που ακολούθησε μετά, ωστόσο υπήρξε και κάτι που συζητήθηκε αρκετά, αλλά σιγοψιθυριστά από τους καλεσμένους. Είναι και πάλι έγκυος η Υβόννη Μπόσνιακ;
Στην εκπομπή Παιδιά από σπίτι, η Τζωρτζέλα Κόσιαβα ανέφερε τα εξής: «Αν παρατηρήσατε στα πλάνα, εξείχε λίγο η κοιλίτσα. Βλέπουμε ότι το νυφικό είναι πολύ εφαρμοστό, παρόλα αυτά, για να έχει κοιλίτσα… Μακάρι, το ευχόμαστε με όλη μας την ψυχή και με όλη μας την καρδιά. Εμείς αυτό παρατηρήσαμε και πολλοί καλεσμένοι με τους οποίους είχαμε επικοινωνία, είδαν κι αυτοί αυτό. Δεν έγινε ερώτηση στο ζευγάρι, αυτό θα το ανακοινώσουν οι ίδιοι».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αντώνης Ρέμος-Υβόννη Μπόσνιακ: Το παθιασμένο φιλί του ζευγαριού στο πρώτο τους χορό (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Παραμυθένιο σκηνικό στο γάμο Ρέμου-Μπόσνιακ – Οι πρώτες φωτογραφίες (pics+video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή στο γάμο Ρέμου – Μποσνιακ [pics]
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πειραιώς: Βonus 22,5 εκατ. ευρώ στο προσωπικό της τράπεζας και μέλη του Δ.Σ, αλλά και νέο buyback μετοχών έως 33 εκατ. ευρώ.
- Γιώργος Στάσσης: Θα επεκτείνουμε την γκάμα των προϊόντων στα ΔΕΗ stores- Τα σχέδια για τη λιανική
- Ιόνιος Σχολή: Εξαφανισμένος ο ιδιοκτήτης Αγγελος Δερβέναγας – Αγωνία των γονιών για τη μετακόμιση στο Μαρούσι και αναπάντητα ερωτηματικά
- Η Επιτροπή των 32.000 υπαλλήλων και των μηδενικών αντανακλαστικών

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.