Σκληρή κριτική δέχθηκε από τους κριτές του My Style Rocks, η νέα παίκτρια που μπήκε τη Δευτέρα στο ριάλιτι μόδας.
Η Τζέιλα δέχθηκε αρνητικά σχόλια, καθώς και τις δυο ημέρες επέλεξε άκρως αποκαλυπτικά outfits. «Τι να μου αρέσει από αυτό; Δεν βλέπεις My Style Rocks!» της είπε η συμπαίκτρια της Ιωάννα Σιαμπάνη, ενώ ο Στέλιος Κουδουνάρης την ρώτησε «Γιατί ήρθες στο My Style Rocks;».
Ο Δημήτρης Αργυρόπουλος της είπε φανερά ενοχλημένος: «Χθες γδύθηκες, σήμερα γδύθηκες, αύριο ντύσου!».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δημήτρης Αργυρόπουλος, Μαρία Μπακοδήμου και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στα γυρίσματα του My Style Rocks
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Greece’s Next Top Model: Ποια κοπέλα θα αποχωρήσει σήμερα; (video)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αλ. Κατσαΐτη: «Το φετινό My Style Rocks είναι τελείως διαφορετικό, δεν θα ήμουν καλή επιλογή»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο οίκος Jimmy Choo γιορτάζει τα εγκαίνια της boutique του στην Αθήνα με ένα με ένα αποκλειστικό «Meet at the bar» event στο Athénée
- ΑΔΜΗΕ: Η Ελένη Μουστακίδου αναλαμβάνει επικεφαλής εξυπηρέτησης μετόχων
- Τραμπ για Τεντ Τέρνερ: Ήταν ένας από τους σπουδαιότερους στην ιστορία της τηλεόρασης και φίλος μου
- Χριστίνα Παπακωνσταντίνου (ΤτΕ) για Κανονισμό DORA: Πυλώνας χρηματοπιστωτικής σταθερότητας στη νέα ψηφιακή εποχή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.