• LIFE&STYLE

    Βασίλισσα Ελισάβετ: Σε ποιο δισέγγονο έχει μεγαλύτερη αδυναμία

    σαρλοτ ελισαβετ τζορτζ

    Πριγκίπισσα Σάρλοτ, πρίγκιπας Τζορτζ και βασίλισσα Ελισάβετ


    Μεγάλη αγάπη για όλα της τα δισέγγονα έχει η βασίλισσα Ελισάβετ, ωστόσο, μία ιδιαίτερη αδυναμία παραπάνω έχει σε ένα από αυτά

    Ιδιαίτερη αδυναμία στον πρωτότοκο γιο του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, τον πρίγκιπα Τζορτζφαίνεται πως έχει η βασίλισσα Ελισάβετ.

    Η ίδια δεν χάνει ευκαιρία να δείξει την αγάπη της στον δισέγγονό της, αφού, όπως αναφέρουν βρετανικά δημοσιεύματα, τον «λούζει» με δώρα κάθε φορά που εκείνος μένει το Παλάτι του Μπάκιγχαμ.

    Ο τρίτος στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου έχει δώσει στην Ελισάβετ το ψευδώνυμο «Γκαν Γκαν», με το οποίο και την φωνάζει.

    «Η βασίλισσα Ελισάβετ βρίσκει πάντα χρόνο για να διαλέξει μικρά δώρα τα οποία και αφήνει στο κάτω μέρος του κρεβατιού του πρίγκιπα Τζορτζ κάθε φορά που μένει στο παλάτι του Μπάκιγχαμ», αναφέρει συγκεκριμένα το περιοδικό Fabulous.

    Σύμφωνα με πηγή από την βασιλική οικογένεια που έχει ζήσει από κοντά τον πρίγκιπα Τζορτζ να μεγαλώνει, τον περιγράφει ως «ένα πολύ αυτόνομο άτομο» που παράλληλα είναι και «ντροπαλός».

    βασιλισσα ελισαβετ πριγκιπας τζορτζ ουιλιαμ

    Η πηγή πρόσθεσε επίσης, πως ο Τζορτζ, που χθες έσβησε έξι κεράκια στην τούρτα του, τελικά παύει να είναι τόσο ντροπαλός με αγνώστους, όταν αρχίζει να νιώθει πως μπορεί να τους εμπιστευτεί.

    Όσο για το ποιοι είναι οι αγαπημένοι του, η πηγή ανέφερε πως ο αγαπημένος του θείος δεν είναι ο πρίγκιπας Χάρι –κάτι που όλοι μπορεί να περίμεναν– αλλά ο Μάικ Τίνταλ, κι αυτό γιατί κάνει πολλά αστεία και δεν είναι ποτέ σοβαρός μπροστά στα παιδιά.

    τζορτζ ελισαβετ
    Βασίλισσα Ελισάβετ και πρίγκιπας Τζορτζ

    Όσο για τις αγαπημένες του ασχολίες, μπορεί να αποτελεί έκπληξη για πολλούς ότι οι αγαπημένες του δραστηριότητες είναι πολύ ταπεινές, δεδομένου του πλούτου και των προνομίων που έχει στην διάθεσή του.

    Όπως αποκάλυψε η πηγή, ο πρίγκιπας Τζορτζ «περνά χρόνο με την μητέρα του και λατρεύει να φτιάχνει μαζί της πίτσα αλλά και να ασχολούνται με την κηπουρική».

    πριγκιπας τζορτζ



    ΣΧΟΛΙΑ