• Gossip

    Απρόοπτο: Φουλάρι χτύπησε την βασίλισσα Ελισάβετ στο πρόσωπο (video)

    • NewsRoom
    βασιλισσα ελισαβετ

    Η αντίδραση της ηθοποιού Τζίλιαν Άντερσον έγινε viral


    Έντρομοι οι παρευρισκόμενοι στο θέαμα

    Το «παρών» στις βασιλικές ιπποδρομίες της Κυριακής, στο Ουίνδσορ, έδωσε η βασίλισσα Ελισάβετ, ωστόσο ένα απρόοπτο σόκαρε όσους βρίσκονταν δίπλα της.

    Ο άνεμος φαίνεται πως ήταν ιδιαίτερα δυνατός, καθώς τη στιγμή που η 93χρονη βασίλισσα κατέβαινε τις σκάλες, ένα μαύρο φουλάρι την χτύπησε στο πρόσωπο.

    Αν και η ίδια δεν φάνηκε να ενοχλείται ή να τραυματίστηκε, το περιστατικό είδε μπροστά στα μάτια της, η ηθοποιός Τζίλιαν Άντερσον.

    Η πρωταγωνίστρια του «θρυλικού» X-Files και του επιτυχημένου στο Netflix, «Sex Education», έπαθε σοκ και έμεινε με το στόμα ανοιχτό, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.

    βασιλισσα ελισαβετ
    Η αντίδραση της ηθοποιού Τζίλιαν Άντερσον έγινε viral

    Το ίδιο σοκ υπέστη και η Γιαπωνέζα μουσικός Yoskiki, η οποία φορούσε το εν λόγω φουλάρι και έντρομη επιχείρησε να το μαζέψει από το πρόσωπο της βασίλισσας.

    Βέβαια, η βασίλισσα συνέχισε να κατεβαίνει τα σκαλιά χαμογελαστή και παρουσίασε το κύπελλο στη νικήτρια ομάδα, στο τέλος του αγώνα.

    Η στιγμή που η Yoskiki προσπαθεί να μαζέψει το φουλάρι

    Φορώντας ένα ιδιαίτερα φωτεινό, έντονο φούξια outfit και φυσικά ένα ασορτί καπέλο, διακοσμημένο με λουλούδια και φτερά, η βασίλισσα της Αγγλίας, εμφανίστηκε ευδιάθετη και ξεκούραστη.

    Απτόητη, απόλαυσε το βασιλικό event.

    Το φουλάρι πάνω στη βασίλισσα Ελισάβετ
    Βασίλισσα Ελισάβετ

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ