• LIFE&STYLE

    Βασίλης Κικίλιας: Τι κάνει μία μέρα πριν τον γάμο του με την Τζένη Μπαλατσινού


    Αντίστροφα μετρούν η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας για την ημέρα του γάμου τους. Το ζευγάρι πρόκειται να παντρευτεί την Κυριακή 16 Ιουνίου, στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων. Το μυστήριο θα τελεστεί σε αρκετά κλειστό κύκλο, με τους καλεσμένους που θα δώσουν το «παρών» στο ειδυλλιακό εκκλησάκι, το οποίο βρίσκεται στο λόφο του Λυκαβηττού, να μην ξεπερνούν τους 150 σε αριθμό.

    Τόσο η Τζένη Μπαλατσινού, όσο και ο Βασίλης Κικίλιας έχουν σχεδόν ολοκληρώσει τις προετοιμασίες του γάμου τους, ενώ ανυπομονούν για να ζήσουν τη μεγάλη τους στιγμή με κατάνυξη. Μάλιστα, το βράδυ της Παρασκευής, πραγματοποίησαν μια οικογενειακή έξοδο στο κέντρο της Αθήνας, επιλέγοντας ένα από τα ιστορικά εστιατόρια της Αθήνας για να δειπνήσουν κάτω από την Ακρόπολη μαζί με τους γονείς τους.

    Το πρωί του Σαββάτου, ωστόσο, ο Βασίλης Κικίλιας αποκάλυψε στους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram τι αποφάσισε να κάνει σχεδόν ένα 24ωρο πριν το μυστήριο. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό τρεις φωτογραφίες, στις οποίες απεικονίζεται ο ίδιος, με sport look, να τρέχει στον Εθνικό Κήπο παρέα με το αγαπημένο του σκυλακι, που ακούει στο όνομα Lucky.

    «Η μέρα ξεκινάει τρέχοντας με τη #lucky», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που τις συνόδευε, με τα likes και τα σχόλια να πέφτουν… βροχή.



    ΣΧΟΛΙΑ