• LIFE&STYLE

    Βασίλης Κικίλιας: Μιλάει πρώτη φορά για τη σχέση του με την Τζένη Μπαλατσινού και τον επικείμενο γάμο τους (video)

    • NewsRoom
    Μπαλατσινου κικιλιας

    Βασίλης Κικίλιας και Τζένη Μπαλατσινού


    Καλεσμένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Το Πρωινό», με την Φαίη Σκορδά, βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης, ο Βασίλης Κικίλιας.

    Ο βουλευτής Α’ Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία, αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, στη σχέση που έχει αναπτύξει με τα παιδιά της Τζένης αλλά και για γάμο του που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 16 Ιουνίου 2019 στον Λυκαβηττό.

    «Δεν το κατάλαβα από την πρώτη στιγμή ότι είναι η γυναίκα της ζωής μου. Το κατάλαβα στην πορεία, από τα απλά καθημερινά. Όντως αυτή η δημοσιότητα και αυτή η πίεση ήρθε ξαφνικά πάνω μου και πάνω μας, όλο αυτό δεν το περιμέναμε και πήραμε την απόστασή μας και τον χρόνο μας για να δούμε αν πραγματικά αυτό που έχουμε είναι σοβαρό και αν μπορεί να πάει παρακάτω. Όταν, λοιπόν, ξαναβρεθήκαμε θέλαμε να το προστατεύσουμε για κάποιους μήνες για να δούμε πώς θα εξελιχθεί».

    «Για εμένα η πιο ιερή στιγμή είναι ο γάμος και είναι μια σοβαρή απόφαση» πρόσθεσε.

    Ο γνωστός πολιτικός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στη σχέση που έχει με τα παιδιά της, Αμαλία, Αλεξάνδρα και Μάξιμο.

    «Είναι φιλαράκια μου, τα παιδιά της Τζένης και αισθάνομαι πολύ ωραία μαζί τους, η Τζένη είναι μία πολύ καλή μαμά και ένας πολύ γλυκός άνθρωπος. Τα σημαντικά πράγματα στην ζωή δεν τα προσπερνάει κανείς και τα παιδιά είναι ευλογία. Το ξαναλέω για δεύτερη φορά, η Τζένη είναι μία πολύ καλή μαμά και εγώ είμαι φίλος με τα παιδιά», είπε χαρακτηριστικά.

    Ακόμα τόνισε ότι θέλει πολύ να αποκτήσει δικά του παιδιά, ωστόσο δε θέλησε ούτε να επιβεβαιώσει, αλλά ούτε και να διαψεύσει τις φήμες για εγκυμοσύνη της Τζένης Μπαλατσινού. «Καλά τα δημοσιεύματα είναι δημοσιεύματα και εγώ είμαι εγώ», κατέληξε.



    ΣΧΟΛΙΑ