• LIFE&STYLE

    Βασίλειος Κωστέτσος: Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι το νέο αίμα, όλοι θέλουν να το… ρουφήξουν

    • NewsRoom
    Βασίλειος Κωστέτσος

    Βασίλειος Κωστέτσος


    Την άποψή του αναφορικά με τον Στέφανο Κασσελάκη και την υπερέκθεση της προσωπικής ζωής του εξέφρασε ο Βασίλειος Κωστέτσος.

    Μιλώντας στο OPEN, ο γνωστός σχεδιαστής ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για τη φετινή τηλεοπτική χρονιά και την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το Shopping Star και τη γενικότερη αποχή της από τα τηλεοπτικά.

    «Ευτυχώς δεν είχα τηλεοπτικές προτάσεις φέτος, γιατί απ’ ό,τι βλέπω από τηλεθέαση πηγαίνουν όλα χάλια δυστυχώς. Δηλαδή τραγικές τηλεθεάσεις στα ριάλιτι και σε όλα αυτά, κάτι 7%. Δεν θα ήθελα να συμμετέχω σε κάτι που θα είχε κακή τηλεθέαση, να επωμιστώ κάτι τέτοιο στην καριέρα μου», δήλωσε αρχικά, ενώ αρνήθηκε να σχολιάσει την αποχή της Βίκυς Καγιά, λέγοντας: «Μη με ρωτάτε… Κάτι άλλο;».

    Σε ερώτηση για τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη και το γεγονός ότι απασχολεί τα Μέσα με την προσωπική του ζωή, ο ίδιος σχολίασε:

    «Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ένας ωραίος άνδρας, ένας νέος πολιτικός, νέος στη σκηνή. “Fresh blood”, που λέμε, θέλουν να τον ρουφήξουν όλοι με το καλαμάκι και πουλάει».

    «Έχει ένα αστέρι από πάνω του και πουλάει. Δεν φταίει ο Στέφανος για αυτό. Όλοι ασχολούνται μαζί του, γιατί τους πουλάει. Τους ανεβάζει την τηλεθέαση, τους ανεβάζει τα πάντα», κατέληξε ο Βασίλειος Κωστέτσος.

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    ΣΥΡΙΖΑ: Νηνεμία πριν από τη θύελλα – Ο Κασσελάκης επιλέγει ηρεμία, το… καζάνι όμως βράζει

    Κασσελάκης θα συναντηθεί με Μητσοτάκη-Ανδρουλάκη: Τι πιο φυσιολογικό;

    Παρίσι: Συνελήφθη Ρώσος μεγιστάνας για ξέπλυμα μαύρου χρήματος



    ΣΧΟΛΙΑ