ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Επίθεση από μία ομάδα αλλοδαπών δέχτηκε στο κέντρο της Αθήνας, νωρίς το απόγευμα ο Βασίλειος Κωστέτσος.
Όπως έγραψε ο ίδιος, σε ανάρτησή του στο Instagram, βρισκόταν με φιλικό του πρόσωπο στην περιοχή του Συντάγματος, όταν μια ομάδα ατόμων κατευθύνθηκε προς το μέρος τους και τους επιτέθηκαν με σκοπό να τους ληστέψουν.
Συγκεκριμένα, ο γνωστός σχεδιαστής έγραψε για το περιστατικό:
«Στην καρδιά της Αθήνας!! Πριν λίγο στα σκαλιά της πλατείας Συντάγματος όπως κατεβαίνουμε να πάμε προς Ερμού, έπεσε ένα μπουλούκι από αλλοδαπούς, Αλγερινοί η Πακιστανοί με σκοπό να μας κλέψουν κλείνοντας μας τον δρόμο!
Το αντιληφθήκαμε αμέσως της πρόθεση τους για κλοπή και ώσπου να αντιδράσουμε πετάγοντας μας μπουκάλια, χτύπησαν τον φίλο μου με στιλέτο στο πρόσωπο τραυματίζοντας τον, εμένα με πέταξαν με τη μούρη από τα σκαλιά και αστυνομία πουθενά!!!! Ύστερα θέλουμε και τουρισμό! Καμία προστασία, Αίσχος», περιέγραψε φανερά ενοχλημένος ο Βασίλειος Κωστέτσος.
Δείτε τις αναρτήσεις:


Διαβάστε επίσης:
Βαρύ πένθος για τον Βασίλειο Κωστέτσο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Chanel: Ένα καλάθι σουπερμάρκετ με την υπογραφή του Karl Lagerfeld έσπασε κάθε ρεκόρ σε δημοπρασία
- Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία κατάσχεσε πάνω από 2,2 εκατ. μέτρα λαθραίου υφάσματος από την Κίνα στο πλαίσιο έρευνας για τελωνειακή απάτη
- Ποιος είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος που απειλεί τις αγορές το 2026
- Το ράλι της ΤΙΤΑΝ, τι θα γίνει σε Metlen και Intralot, τι θα κάνει τώρα η Βρεττού, νέος πρόεδρος στην Εθνική Ασφαλιστική, νέο deal για Δελαπόρτα, τα dinners Χούρι και Χατζηιωάννου, και γιατί το matsuhisa θα γίνει…Προκοπούπολη