Ένα τσιφτετέλι ήταν η απάντηση της Ευριδίκης Βαλαβάνη προς τον Γιώργο Λιάγκα, όταν αυτός της έκανε παρατήρηση ότι έχει πρόβλημα με το κούνημα.
Όλα αυτά στο πλατώ του Dancing with the Stars και με προτροπή της παρουσιάστριας Ευαγγελίας Αραβανή, που ζήτησε να βάλουν ένα τραγούδι ειδικά για τη Βαλαβάνη.
Τότε, ο υπεύθυνος του show έβαλε τσιφτετέλι για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, που ανέβηκε ψηλά και χόρεψε, έστω για μερικά δευτερόλεπτα!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποιο ζευγάρι αποχώρησε από το Dancing with the stars;
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- F1 Μεξικό: Νίκη Φερστάπεν, τίτλος για Αντονέλι
- Cordelia de Castellane: Η καλλιτεχνική διευθύντρια του Dior Maison και Baby Dior δηλώνει Ελληνίδα
- Δημήτρης Κεραμίτσης: Ο νέος… Καρέτσας που έχει προπονήσει ο Ζοσέ Μουρίνιο! Πώς εκτοξεύτηκε η αξία του
- Eletson: Το Εφετείο Πειραιά αναγνωρίζει τη νομιμότητα της νέας διοίκησης – Ακόμη μία ήττα για τους παλαιούς μετόχους
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.