Με την αποχώρηση της Χριστίνας Λαμπίρη τέλειωσε το χθεσινό live show του Dancing with the stars.
Το χθεσινό επεισόδιο είχε αφιέρωμα στην ελληνική μουσική, καθώς όλα τα ζευγάρια χόρεψαν υπό τους ήχους αγαπημένων ελληνικών τραγουδιών.
Η φωτογραφία που ανέβηκε στο Instagram λίγο πριν την έναρξη του προγράμματος.
https://www.instagram.com/p/BfjHFnGnuza/?taken-by=dwts_ant1
Σημειώνεται, ότι η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια την προηγούμενη εβδομάδα είχε χάσει τη μητέρα της και απουσίαζε από το προηγούμενο λάιβ. Χθες λοιπόν ήταν ο τελευταίος της χορός στο dancing, μαζί με τον παρτενέρ της, Αλέξανδρο Παπαδόπουλο.
https://www.instagram.com/p/BfjoERvHUfA/?taken-by=dwts_ant1
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Τραμπ επιπλήττει τον CEO της Chevron επειδή δεν επαίνεσε την κυβέρνησή του
- ΑΒΑΞ: Νέα σύμβαση με το Κολλέγιο Ανατόλια για την κατασκευή κτιρίου 4.500 τ.μ.
- Ρουμανία: Dacia και Ford κλείνουν προσωρινά την παραγωγή τους καθώς συνεχίζονται τα προβλήματα με το ρεύμα
- Μεταναστευτικό: Συνεχίζεται η αντιπαράθεση Ισπανίας και Ιταλίας για τη Θέουτα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.