• LIFE&STYLE

    Τζίνα Αλιμόνου για Παύλο Βαρδινογιάννη: «Δεν μας δίνει ούτε ένα ευρώ»

    Παύλος Βαρδινογιάννης Τζίνα Αλιμόνου

    Παύλος Βαρδινογιάννης-Τζίνα Αλιμόνου


    Για πρώτη φορά μετά το διαζύγιό της με τον Παύλο Βαρδινογιάννη και τις δικαστικές διαμάχες που ακολούθησαν, η Τζίνα Αλιμόνου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Gala.

    Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξής της:

    – Το τελευταίο δικαστήριο σε δικαίωσε…

    Κέρδισα και τα τρία δικαστήρια που έγιναν, μετά από πάρα πολύ αγώνα, γιατί, όπως είναι γνωστό δέχτηκα μια μεγάλη και άδικη επίθεση, όμως πιστεύω ότι για μια μητέρα που μεγαλώνει τέσσερα παιδιά υπάρχει κάτι νομοτελειακό που την προστατεύει στο τέλος.

    – Με την τελευταία απόφαση, σου επιδικάστηκε διατροφή για τα παιδιά καθώς και μετοίκηση του κ. Βαρδινογιάννη σε άλλη κατοικία. Άρα όλα πάνε καλά πλέον.

    Όχι δυστυχώς. Μακάρι να ήταν έτσι, γιατί θα μπορούσα και εγώ να προσφέρω περισσότερο χρόνο στα παιδιά μου, αλλά δυστυχώς ο Παύλος μέχρι στιγμής δεν έχει συμμορφωθεί με την απόφαση και δεν καταβάλει ούτε ένα ευρώ από τη διατροφή που επιδικάστηκε. Δεν μας δίνει ούτε ένα ευρώ κι εγώ καλούμαι να υποστηρίξω εξ ολολκλήρου την οικογένεια μας.

    – Είναι καλός πατέρας;

    Πιστεύω ότι αγαπάει τα παιδιά του και εγώ ως μητέρα θέλω να είναι πάντα κοντά τους. Παρά το γεγονός ότι εδώ και αρκετό καιρό με έχει φέρει σε αυτή τη δύσκολη θέση, θεωρώ ότι είναι χρέος προς τα παιδιά μου να στηρίζω την πατρική εικόνα στα μάτια τους και την αγάπη τους προς αυτόν. Ελπίζω κάποια στιγμή να έχουμε μια καλή γονεϊκή σχέση, την οποία θεωρώ πλέον πιο σημαντική από τη συντροφική.

    – Μετά τα όσα έχουν γίνει θεωρείς αδύνατον να συνυπάρξετε ξανά ως ζευγάρι;

    Είναι μάλλον πολύ δύσκολο γιατί έχουν ανοιχτεί πολλά μέτωπα και φυσικά ειπώθηκαν πολλά ψεύδη για μένα στην πρωτοφανή επίθεση που δέχτηκα.

    – Σε σόκαρε;

    Ναι. Δεν πίστευα ότι κάποιος μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο. Όταν έγινα μητέρα, αφοσιώθηκα τόσο πολύ σε αυτό τον νέο ρόλο, διάβασα, ρώτησα ειδικούς, σε βαθμό που θεωρώ ότι είμαι μία πολύ υπερπροστατευτική μητέρα. Πιστεύω ότι και ο Παύλος είχε θέμα με αυτό. Ξαφνικά, ως μητέρα πλέον με τέσσερα παιδιά, δέχτηκα τέτοια επίθεση όσον αφορά ειδικά τη μητρότητα που σοκαρίστηκα.

    Λέω δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό. Ξέρω όμως πολύ καλά ότι όποιος πατέρας διεκδικεί νομικά την επιμέλεια, πρέπει να “χτυπήσει” την μητρότητα. Έχει μία λογική αυτό, αρκεί όμως να λέμε την αλήθεια, όχι ψέμματα…. Δεν θα ήθελα να πω τίποτα άλλο για το διαζύγιο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η Τζίνα Αλιμόνου αποκαλύπτει το παρασκήνιο του διαζυγίου της από τον Παύλο Βαρδινογιάννη (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τζίνα Αλιμόνου: Για shopping therapy λίγες ημέρες μετά την εκδίκαση του διαζυγίου (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τζίνα Αλιμόνου: Διατροφή 34.500 ευρώ το μήνα και να παραλαμβάνεται από την ίδια!



    ΣΧΟΛΙΑ