• LIFE&STYLE

    Τζίνα Αλιμόνου: Διατροφή 34.500 ευρώ το μήνα και να παραλαμβάνεται από την ίδια!

    Τζίνα Αλιμόνου

    Τζίνα Αλιμόνου


    Ένας γάμος με πολλή δημοσιότητα, σαν παραμύθι με σκηνοθεσία μάλιστα από τον Αντώνη Καλογρίδη. Ένα διαζύγιο με ακόμη περισσότερα φλας, δημοσιεύματα, ρεπορτάζ, γνώμες, «αποκλειστικά», θεωρίες και κοσμικούς ψιθύρους ως talk of the town. Φωτογραφίες από παλιές ειδυλλιακές στιγμές, κατηγορητήρια, χαρακτηρισμοί και το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης για μια ιστορία, που έχει ομορφιά και τόσο χρήμα, ώστε η ρωγμή της ευτυχίας, να αποτελεί κανιβαλική παρηγοριά για τις ζωές ημών των αποκλεισμένων απ’ τα extra large μεγέθη της.
    Η δικαιοσύνη μίλησε! Τυφλή, απρόσιτη, με τουριστικό ενδιαφέρον απ’ τη θεότητα της για τα μικρά μας ανθρώπινα πάθη, έφτιαξε τα ζύγια της και μέτρησε το δίκιο των ανθρώπων. Η πρωτόδικη απόφαση για το Βαρδινογιάννης VRS  Αλιμόνου – Βαρδινογιάννη, είναι γεγονός. Το Πρωτοδικείο Αθηνών μίλησε στο όνομα της Τιτάνειας, Πανδερκούς θεάς Θέμιδος, που έχει μέλλον ακόμα ώσπου να αποδώσει τελειωτικά το δίκαιο της φυσικής και ηθικής τάξης, στα δικαστήρια της. Τουλάχιστον ώσπου να αναλάβουν τις μοίρες των ανθρώπων, πλουσίων, ωραίων ή και τα δύο, οι κόρες της, οι Μοίρες, η Κλωθώ, η Λάχεσις και η Άτροπος. Σάμπως αυτές, δεν έχουν πάντα τον τελευταίο λόγο;…

    34.500 ευρώ διατροφή το μήνα και να παραλαμβάνεται από την Τζίνα Αλιμόνου

    Η Τζίνα Αλιμόνου εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της και πατέρα των παιδιών της, Παύλο Βαρδινογιάννη σχετικά με την επιμέλεια των παιδιών τους αλλά και το ύψος της μηνιαίας διατροφής που θα κληθεί να καταβάλει ο επιχειρηματίας.

    Η Τζίνα Αλιμόνου κέρδισε τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει εναντίον της ο Παύλος Βαρδινογιάννης, με τα οποία ζητούσε να αναλάβει εκείνος την επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών τους. Το Πρωτοδικείο Αθηνών αναγνώρισε ότι η επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών τους ανήκει προσωρινά στη Τζίνα Αλιμόνου, στην οποία όρισε σε απόφασή του να καταβάλλεται μηνιαία διατροφή 34.500 ευρώ, για την ίδια και τις ανάγκες των παιδιών, με το ποσό μάλιστα να παραλαμβάνεται απευθείας από τη μητέρα, μιας και αυτή γνωρίζει τις ανάγκες των παιδιών.

    Στα 34.500 ευρώ το μήνα, περιλαμβάνονται 8.000 ευρώ το μήνα για τη μεγάλη κόρη, την 8χρονη Αδριάνα και από 7.500 ευρώ για κάθε ένα από τα τρίδυμα, Σταύρο – Αβρίλιου, Αέλια και Αμαλία, ενώ 4.000 ευρώ αφορούν στα έξοδα της ίδιας της Τζίνας Αλιμόνου, τα οποία θα λαμβάνει μέχρι να εκδικαστεί και να τελεσιδικήσει οριστικά η αγωγή διαζυγίου.
    Τζίνα Αλιμόνου
    Τζίνα Αλιμόνου

     

    Τέλος οι κατηγορίες για ουσίες και έκλυτο βίο

    Μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου της, Παναγιώτη Γιαταγτζίδη η Τζίνα Αλιμόνου είχε σχολιάσει στην αρχή της εκδίκασης τω ασφαλιστικών μέτρων πως:
    «Με έντονη αγανάκτηση παρακολουθώ τα ποταπά ψεύδη και τις συκοφαντίες που ισχυρίζεται για μένα ο εν διαστάσει σύζυγός μου, τα οποία προβλήθηκαν το τελευταίο διάστημα από συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης. Η δική μου πλευρά απουσιάζει παντελώς από τα κατευθυνόμενα αυτά δημοσιεύματα, που έγιναν συνειδητά και χωρίς αιδώ, προκειμένου να πλήξουν την τιμή και την υπόληψή μου. Στόχος τους είναι να βοηθήσουν τον εν διαστάσει σύζυγό μου στο σχέδιό του να πάρει τελικά τα παιδιά μας στην Αμερική, για να τα μεγαλώσουν οι υπάλληλοί του. Η Δικαιοσύνη, όμως, μετά από ενδελεχή έλεγχο και κατ’ αντιπαράσταση διαδικασία αποφάνθηκε, ήδη, δύο φορές, στον πρώτο βαθμό και στο εφετείο, ότι νομίμως και ορθώς έχω τα παιδιά στην Ελλάδα και είμαι μια άξια μητέρα.
    Ο εν διαστάσει σύζυγός μου θα κληθεί, εξάλλου, λίαν συντόμως να απολογηθεί στη μήνυση που έχω ασκήσει από διμήνου για τις ιταμές συκοφαντίες του, που τελικά, εκτός από εμένα, πλήττουν καίρια και τα ίδια τα παιδιά μας. Εγώ ως γυναίκα που θίγονται τα ανθρώπινα δικαιώματά μου από τον εκφοβισμό που υφίσταμαι τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, θα συνεχίσω να είμαι ταγμένη στο έργο της μάνας, με μόνο σκοπό την προστασία και την ανατροφή των τεσσάρων ανήλικων τέκνων μου, ηλικίας πέντε και εννέα ετών, έχοντας εμπιστοσύνη στην κρίση της Ελληνικής Δικαιοσύνης»!
    Παύλος Βαρδινογιάννης Τζίνα Αλιμόνου
    Παύλος Βαρδινογιάννης-Τζίνα Αλιμόνου
    Το πρωτοδικείο Αθηνών, λοιπόν, έκρινε ως πλήρως αβάσιμες και ανυπόστατες τις κατηγορίες σε βάρος της Τζίνας Αλιμόνου περί εξάρτησης από ουσίες και διεξαγωγή έκλυτου βίου. Η απόφαση θέλει τον Παύλο Βαρδινογιάννη να πρέπει να αποχωρήσει από το σπίτι της Φιλοθέης, που  θα παραμείνει η μητέρα και τα παιδιά τους, για να αποφευχθούν εντάσεις και να διατηρηθεί η καλή ψυχική υγεία των ανηλίκων.
    Ο Παύλος Βαρδινογιάννης θα έχει το δικαίωμα επικοινωνίας με τα παιδιά για μία εβδομάδα τα Χριστούγεννα, μία εβδομάδα το Πάσχα και δύο 15ήμερα το καλοκαίρι, ενώ όταν βρίσκεται στην Ελλάδα θα μπορεί να τα βλέπει για τρεις συνεχόμενες μέρες για δύο ώρες κάθε φορά, αν το επιτρέπει το ημερήσιο πρόγραμμά τους… Και είναι αυτή η δικαστική αρχή του τέλους ενός γάμου δυο ανθρώπων που κάποτε αγαπήθηκαν πολύ…

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τι επιπλέον ζητά η Αλιμόνου από τον Βαρδινογιάννη;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τζίνα Αλιμόνου: Η βελούδινη γυναίκα με το καθόλου βελούδινο διαζύγιο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τζίνα Αλιμόνου: Τι απαντά στον Παύλο Βαρδινογιάννη για τα ναρκωτικά (video)



    ΣΧΟΛΙΑ