• LIFE&STYLE

    Τζένιφερ Λόπεζ: Πουλήθηκε η έπαυλή της στο Λος Άντζελες

    • NewsRoom
    Η Τζένιφερ Λόπεζ με τον Μπεν Άφλεκ

    Η Τζένιφερ Λόπεζ με τον Μπεν Άφλεκ


    H υπερπολυτελής έπαυλη της διάσημης τραγουδίστριας Τζένιφερ Λόπεζ στο Μπελ Ερ του Λος ‘Αντζελες βρήκε νέο ιδιοκτήτη, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Wall Street Journal.

    Το κτήμα των 8 στρεμμάτων πουλήθηκε για σχεδόν 34 εκατ. δολάρια, ενώ αρχικά είχε βγει στην αγορά για 42,5 εκατ. ευρώ, 6 μήνες αφότου η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν ‘Αφλεκ παντρεύτηκαν για δεύτερη φορά στο κτήμα του ηθοποιού στην Τζόρτζια.

    Πηγή: people.com

    Η τιμή πώλησης του ακινήτου αν και μειωμένη αποτελεί ρεκόρ για την περιοχή λόγω της μεγάλης ζήτησης για πολυτελή ακίνητα στο Λος ‘Αντζελες.

    Το αρχοντικό των 1.100 τετραγωνικών μέτρων σε γαλλικό στυλ με φυσική ανοιχτή πέτρα και ξύλο στο εσωτερικό του προσφέρει πολλαπλές ανέσεις στους ιδιοκτήτες του έχοντας μεταξύ άλλων 9 υπνοδωμάτια και 13 μπάνια, ξενώνα που λειτουργεί και ως γυμναστήριο, μια σικάτη βιβλιοθήκη και καθιστικό, δωμάτιο παιχνιδιών καθώς και αίθουσα προβολής ταινιών 30 θέσεων.

    people.com

     

    Η κύρια σουίτα στο δεύτερο όροφο του σπιτιού της Τζένιφερ Λόπεζ διαθέτει τη δική της βιβλιοθήκη, καθιστικό και δωμάτιο για μασάζ.

    Διαβάστε επίσης:

    Τζέιμι Ντίμον κατά κεντρικών τραπεζών: Οι προβλέψεις τους έπεσαν έξω

    Hermes: ΗΠΑ και Ευρώπη ξοδεύουν αφειδώς για τσάντες Birkin και Kelly – Εκτίναξη πωλήσεων

    Milky Way: Τι θα δούμε στην πρεμιέρα



    ΣΧΟΛΙΑ