ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην Πάτμο συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές η Τζένη Μπαλατσινού
Η γνωστή παρουσιάστρια λατρεύει το νησί και δεν φαίνεται να θέλει να το εγκαταλείψει παρ’ όλο που το καλοκαίρι πλησιάζει στο τέλος του.
Φέτος, βέβαια, δεν πήγε μόνο στην Πάτμο αλλά και σε κάποια νησιά των Κυκλάδων παρέα με τον σύζυγό της Βασίλη Κικίλια, φροντίζοντας να αναρτήσουν πολλές φωτογραφίες από τις χαλαρές τους στιγμές.
Όμως, το καταφύγιο και ο παράδεισός της είναι η Πάτμος και λατρεύει να το μοιράζεται με αγαπημένους φίλους. Ένας από αυτούς, η κολλητή της, η ηθοποιός Μαρία Κωνσταντάκη, που αποφάσισε να την επισκεφθεί για λίγες ημέρες.
Η Τζένη Μπαλατσινού, λοιπόν, ανήρτησε μια φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram που δείχνει τις δύο γυναίκες να κοιτάζουν προς κάποιο άσχετο σημείο και έβαλε την λεζάντα:
«My citygirl is back», με την Μαρία Κωνσταντάκη να σχολιάζει από κάτω: «Μια βλάχα γκερλ έπρεπε να γράψεις».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χιλιάδες πασίγνωστα προϊόντα ανακαλούνται λόγω μόλυνσης από τρωκτικά – Ανάμεσά τους Cheerios, Pringles και Nutella
- Novo Nordisk: Σε υψηλό 5μήνου οδεύει η μετοχή – Στο επίκεντρο το χάπι Wegovy
- Autonomous Research για ελληνικές τράπεζες: Τα μηνύματα των διοικήσεων στους επενδυτές
- ΗΠΑ: Έστειλαν σε λιμάνι του Ισραήλ αντιτορπιλικό – Φόβοι για επίθεση στο Ιράν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.