• LIFE&STYLE

    «Οι Eggloveισμένες»: To πρώτο σίριαλ που ετοιμάζεται μένοντας σπίτι (video)

    • NewsRoom
    Eggloveισμένες


    Ο σεναριογράφος Γιώργος Φειδάς, παρά την καραντίνα ετοιμάζει το πρώτο σίριαλ γυρισμένο μένοντας σπίτι με πρωταγωνίστριες τις Σίλβια Δεληκούρα, Μαρία Σολωμού, Κατερίνα Θεοχάρη και Μαρία Κωνσταντάκη.

    Ο λόγος γίνεται για τις «Eggloveισμένες». Η Μαρία Κωνσταντάκη, μία εξ αυτών, σε συνέντευξή της στην «Συνδέσεις» της EΡΤ1 δήλωσε: «Πρόκειται για μια παρέα τεσσάρων κοριτσιών, οι οποίες μιλάνε λίγο πριν μας πιάσει ο κορονοϊός. Πρέπει να σκηνοθετήσουμε μόνοι μας τον εαυτό μας, να ντυθούμε μόνοι μας, να βρούμε το κάδρο μας, το φως μας, να βαφτούμε, να μάθουμε τα λόγια».

    «Όλο αυτό ξεκίνησε από τον Γιώργο Φειδά, ο οποίος είναι ένας αρκετά δημιουργικός σεναριογράφος και εμπνεύστηκε από το γεγονός ότι οι τραγουδιστές έχουν βρει την “άκρη” τους με το να είναι δημιουργικοί μέσα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες. Παίρνουν την κιθάρα τους, κάθονται στον καναπέ του σπιτιού τους και κάνουν ένα live. Έτσι, σκέφτηκε γιατί δεν κάνουμε και εμείς οι ηθοποιοί κάτι παρόμοιο. Έγραψε, λοιπόν, ένα σενάριο με χαρακτήρες, που το γυρνάμε από το σπίτι μας».

    Δείτε τη συνέντευξη της Μαρίας Κωνσταντάκη:

    Το περασμένο Σαββατοκύριακο, η Μαρία Σολωμού μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε» του OPEN είχε αναφερθεί και η ίδια στη συγκεκριμένη σειρά, αποκαλύπτοντας την πλοκή της σειράς.

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ