• Media

    Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έρχεται στις «ΜΟΥΣΟΥΔΕΣ» μόνο στο ACTION 24

    • NewsRoom


    Η μοναδική φιλοζωική εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση «ΜΟΥΣΟΥΔΕΣ» με τη Μαρία Κωνσταντάκη έρχεται αύριο 16 Δεκεμβρίου, όπως και κάθε Σάββατο στις 20:00 αποκλειστικά μέσα από την συχνότητα του ACTION 24.

    Οι «ΜΟΥΣΟΥΔΕΣ» υποδέχονται τον Κούπερ και τον περήφανο κηδεμόνα του, Δημήτρη Ουγγαρέζο. Ο αεικίνητος και αξιολάτρευτος Κούπερ είναι η μεγάλη του αδυναμία ή καλύτερα η μεγάλη του δύναμη! «Είναι ο φίλος μου… Είναι μέλος της οικογένειάς μου… Βρίσκεται δίπλα μου πάντα, σε κάθε βήμα, προσφέροντας μού ανιδιοτελή αγάπη», λέει ο Δημήτρης.

    Στη συνέχεια, η Μαρία συναντά τον κτηνίατρο Λάζαρο Καρανάσιο για να μάθουμε πώς θα φροντίσουμε για την καλή υγεία του ζώου μας και πόσο επικίνδυνα μπορεί να είναι τα παράσιτα. Γνωρίζοντας λοιπόν, πως η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά φροντίζουμε τους μικρούς ή λίγο μεγαλύτερους φίλους μας με χειροποίητα σαπούνια με αγνά υλικά. Η Κατερίνα Αγραφιάδου μας «ξεναγεί»σε έναν ευωδιαστό κόσμο.

    Τέλος, οι «ΜΟΥΔΟΥΔΕΣ» γνωρίζουν το σημαντικό έργο του «Δημοτικού Κτηνιατρείου Αθήνας» και μαζί με την εντεταλμένη σύμβουλο του Δήμου Αθηναίων, την Σεραφίνα Αβραμίδου, υπεύθυνη για τα ζώα, δίνουν το μήνυμα πως όταν υπάρχει θέληση, πάντα υπάρχει τρόπος!

    Οι «ΜΟΥΣΟΥΔΕΣ» φιλοξενούν γνωστά πρόσωπα με τα κατοικίδιά τους. Ηθοποιοί, τραγουδιστές, αθλητές, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών, στέλνουν ένα καθαρό μήνυμα φιλοζωίας και ανθρωπιάς. Γαϊδουράκια, γάτες, σκύλοι, κουνέλια, παπαγάλοι, ελάφια και αλεπούδες «θα μας πουν» τις δικές τους ιστορίες. Θα μας συγκινήσουν, θα μοιράσουν χαμόγελα και φως και θα μας δώσουν λίγη από τη δύναμή τους, ώστε να τους «μοιάσουμε» και να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι.

    Το 8ο επεισόδιο έρχεται αύριο Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στις 20:00 αποκλειστικά από το ACTION 24.
    Γιατί τηλεόραση σημαίνει να βλέπεις μακριά!

    Διαβάστε επίσης:

    Ολοκληρώθηκε ο όγδοος κύκλος του προγράμματος της Stoiximan «Οι Μικροί Ήρωες μαθαίνουν»

    Αποπληρώθηκαν πρόωρα δάνεια 5,29 δισ. του πρώτου μνημονίου – Έληγαν την επόμενη διετία

    Εκθεση Τράπεζας της Ελλάδος: Συγκλονιστικά στοιχεία για την κλιματική αλλαγή – Τι θα συμβεί στην Ελλάδα, καύσωνες και ερημοποίηση



    ΣΧΟΛΙΑ