• LIFE&STYLE

    Τζένη Μπαλατσινού: Οι πρώτες φωτογραφίες από την Αμερική μετά το τροχαίο της Αμαλίας

    κωστοπουλου μπαλατσινου

    Τζένη Μπαλατσινού και Αμαλία Κωστοπούλου


    Αίσια έκβαση είχε το σοβαρό τροχαίο ατύχημα, στο οποίο ενεπλάκη η Αμαλία Κωστοπούλου, κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου, στο Λος Άντζελες.

    Το τροχαίο συνέβη πριν από περίπου 15 ημέρες και η Τζένη Μπαλατσινού βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της κόρης της. Για πρώτη φορά μετά το συμβάν, η παρουσιάστρια και σύζυγος του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, ανέβασε τις πρώτες φωτογραφίες στους επίσημους λογαριασμούς της στα social media.

    Σε μια από τις φωτογραφίες, απεικονίζεται η 23χρονη Αμαλία Κωστοπούλου να κάθεται σε μια καρέκλα και να διαβάζει ένα βιβλίο στο μπαλκόνι.

    ❤️

    Posted by Jenny Balatsinou Page on Saturday, July 4, 2020

    Νωρίτερα, η Τζένη Μπαλατσινού ανέβασε φωτογραφίες με φίλους που συνάντησε στο Λος Άντζελες.

    Σε άλλη φωτογραφία, ποζάρει για σέλφι φορώντας την απαραίτητη μάσκα για την προστασία της ίδιας, αλλά και του περίγυρού της από τον κορονοϊό.

    Arts & masks with @konstantinkakanias✌️

    Posted by Jenny Balatsinou Page on Sunday, July 5, 2020

    Υπενθυμίζεται ότι το όχημα στο οποίο επέβαινε η Αμαλία Κωστοπούλου μαζί με άλλα 4 άτομα συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα, που παραβίασε το Stop με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να υποβληθεί σε ένα χειρουργείο.

    Όπως ενημέρωσε ο πατέρας της, Πέτρος Κωστόπουλος, η 23χρονη κοπέλα είναι καλά στην υγεία της και επιστρέφει στο σπίτι της, στο Μπέβερλι Χιλς.



    ΣΧΟΛΙΑ