• LIFE&STYLE

    Τι δήλωσε ο Πέτρος Κωστόπουλος για την κατάσταση της υγείας της Αμαλίας (video)

    • NewsRoom
    κωστοπουλο

    Πέτρος Κωστόπουλος και Αμαλία Κωστοπούλου


    Για την κατάσταση της υγείας της Αμαλίας Κωστοπούλου, μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε σε δρόμο του Λος Άντζελες, μίλησε ο Πέτρος Κωστόπουλος.

    Το τροχαίο σημειώθηκε πριν από 14 ημέρες, ωστόσο μόλις χθες, Παρασκευή, έγινε γνωστό δημοσίως. Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι το όχημα στο οποίο επέβαινε η 23χρονη κοπέλα συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα, που παραβίασε πινακίδα Stop με αποτέλεσμα να ντελαπάρει τρεις φορές.

    Μέσα από την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης ξεκαθάρισε μερικά πράγματα γύρω από το τροχαίο, αφού μίλησε ο ίδιος με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

    Όπως αποκάλυψε ο ίδιος στον δημοσιογράφο, η Αμαλία Κωστοπούλου περπάτησε για πρώτη φορά, την Πέμπτη, με πατερίτσες και πλέον η υγεία της είναι καλύτερα.

    Μάλιστα, διευκρίνισε ότι δεν υποβλήθηκε σε δύο χειρουργεία, αλλά σε ένα ελαφρύ, καθώς τραυματίστηκε στην λεκάνη.

    Η Τζένη Μπαλατσινού βρίσκεται ήδη στην Αμερική προκειμένου να είναι στο πλευρό της κόρης της.

    Περισσότερες λεπτομέρειες για τις συνθήκες, κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα έδωσε ο Νίκος Γεωργιάδης.

    «Δεν οδηγούσε η Αμαλία. Ήταν πέντε άτομα στο αυτοκίνητο, η Αμαλία ήταν στο πίσω κάθισμα και ένα άλλο αυτοκίνητο παραβίασε το stop. Η Αμαλία δεν έχει καν αυτοκίνητο. Σύμφωνα με τον Πέτρο Κωστόπουλο, η Αμαλία είναι σε ένα ξενοδοχείο με τη μητέρα της και θα πάει σπίτι της μέχρι την Κυριακή. Είναι ήδη σε πολύ καλή διάθεση», εξήγησε ο δημοσιογράφος.

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ