• LIFE&STYLE

    Τζένιφερ Λόπεζ: Κάνει pole dancing και τρελαίνει το διαδίκτυο (video)

    • NewsRoom
    λοπεζ

    Τζένιφερ Λόπεζ


    Μαθήματα pole dancing ξεκίνησε η Τζένιφερ Λόπεζ, κάτι που αποφάσισε να μοιραστεί και στα social media. Συγκεκριμένα, η πολυτάλαντη καλλιτέχνις ανέβασε βίντεο με την ίδια να βρίσκεται σε δράση προκαλώντας απανωτά «εγκεφαλικά».

    Ο λόγος που αποφάσισε να μάθει pole dancing είναι προκειμένου να αντεπεξέλθει στο νέο κινηματογραφικό της ρόλο. Πρόκειται να υποδυθεί μία πρώην στρίπερ και «εγκέφαλο» της ομάδας των φιλόδοξων συναδέλφων της στην ταινία «Hustlers», βασισμένη σε άρθρο των New York Times με τίτλο «Hustlers at Scores» που δημοσιεύτηκε το 2015 από την δημοσιογράφο Τζέσικα Πρέσλερ.

    Η υπόθεση του «Hustlers» διαδραματίζεται στη Νέα Υόρκη, στο ξέσπασμα της οικονομικής κρίσης το 2000 και αποτυπώνει τις επιπτώσεις της στις ζωές των χορευτριών που βασίστηκαν στην πελατεία από τη Wall Street.

    «Η ταινία σκιαγραφεί με μια συγκινητική ματιά γυναίκες και άντρες, τους ρόλους των φύλων, ό,τι μας έχουν πει είναι οι αξίες μας σε κάθε ταινία, σόου, σε κάθε γωνιά και κουλτούρα.

    Στους άντρες έχουν πει ότι αξίζουν το ποσό στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς. Στις γυναίκες έχουν πει ότι αξίζουν τη συμμετρία στα πρόσωπά τους, τα σώματά τους, την ομορφιά τους και σε αυτά βασίζεται η ταινία.

    Οι νόμοι του κλαμπ είναι οι νόμοι του κόσμου», σημείωσε η σκηνοθέτης της ταινίας, Λορέν Σκαφάρια στο Hollywood Report.

    «Δεν υπάρχει άλλος ηθοποιός που θα μπορούσε να ενσαρκώσει τόσο δυναμικά έναν χαρακτήρα με τέτοια πολυπλοκότητα, ανθρωπιά και νοημοσύνη. Είναι η Τζένιφερ Λόπεζ», δήλωσε η ίδια.

    Τουλάχιστον δέκα ημέρες πριν την έναρξη των γυρισμάτων, η Τζένιφερ Λόπεζ έκοψε «μαχαίρι» τη ζάχαρη και τους υδατάνθρακες προκειμένου να χάσει κιλά για τον ρόλο.

    Το βίντεο κατέγραψε ο σύντροφός της Άλεξ Ροντρίγκεζ:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τέλος από τον ΑΝΤ1 ο Γιώργος Μαυρίδης – Τι συνέβη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Το Σόι Σου»: Κόρη υπουργού «εισβάλλει» στην αγαπημένη σειρά του Alpha

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor: Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια Έλληνες και Τούρκοι – Αποθέωση για τη Δαλάκα (video)



    ΣΧΟΛΙΑ