• LIFE&STYLE

    Τζάστιν Τίμπερλεϊκ-Τζέσικα Μπίελ: Εθεάθη χωρίς την βέρα της

    Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και Τζέσικα Μπίελ


    Χωρίς βέρα εθεάθη η Τζέσικα Μπίελ να ψωνίζει κατά τη διάρκεια του περασμένου Σαββατοκύριακου φουντώνοντας τις φήμες περί χωρισμού της με τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ.

    Όλα ξεκίνησαν τον περασμένο Νοέμβριο, όταν παπαράτσι απαθανάτισαν τον Τίμπερλεϊκ να κρατιέται «χεράκι-χεράκι» με την συμπρωταγωνίστριά του από την ταινία «Palmer», Alisha Wainwright.

    Ωστόσο, φαίνεται πως το δημοφιλές ζευγάρι βρίσκεται ακόμη μαζί, καθώς μόλις χθες, η Τζέσικα Μπίελ ευχαρίστησε δημοσίως τον σύζυγό της για την έκπληξη γενεθλίων που της ετοίμασε.

    Μέσα από τον δικό του λογαριασμό στο Instagram, ο αγαπημένος τραγουδιστής ευχαρίστησε την «αγάπη της ζωής του» για όλες τις τρυφερές -και μη- στιγμές που πέρασαν μαζί.

    Υπενθυμίζεται ότι μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε τον Νοέμβριο, ο Τζάστιν -και πάλι μέσα από το Instagram- απολογήθηκε δημοσίως για τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν:

    «Θα έπρεπε να το γνωρίζω καλύτερα. Αυτό δεν είναι το παράδειγμα που θέλω να έχει ο γιος μου για μένα. Ζητώ συγγνώμη από την καταπληκτική σύζυγό μου και την οικογένειά μου που τους έβαλα σε μία τέτοια κατάσταση. Από τώρα επικεντρώνομαι στο να είμαι ο καλύτερος σύζυγος και πατέρας, που μπορώ να είμαι».



    ΣΧΟΛΙΑ