• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Η Hillary επιστρατεύει Timberlake και Biel με goofy selfies για να φέρει λεφτά στην εκστρατεία της

    • NewsRoom
    clinton

    Hillary Clinton


    Όλα τα μέσα επιστρατεύει η Hillary Clinton για να δώσει νέα ώθηση στην προεκλογική της εκστρατεία. Τι καλύτερο από τους star του Hollywood σκέφτηκαν οι επιτελείς της και η υποψήφια των Δημοκρατικών μπήκε στο booth και έβγαλε “χαζές” selfies με τον διάσημο τραγουδιστή Justin Timberlake και τη γυναικά του Jessica Claire Timberlake, περισσότερο γνωστή στο χώρο του κινηματογράφου ως Jessica Biel.Justin-Timberlake-Hillary-Clinton-Photos-Jessica-Biel-250x339

    Είχε προηγηθεί το γεύμα που φιλοξένησε ο Justin στο σπίτι του στο  Los Angeles, με τιμώμενο πρόσωπο τη Hillary και σκοπό τι άλλο παρά τη συγκέντρωση πόρων για την προεκλογική της εκστρατεία. Tο διάσημο ζευγάρι φιλοξένησε στην πολυτελή οικία του αστέρες του Hollywood αλλά και ισχυρά πρόσωπα της πολιτικής σκηνής.

    Φανερά ικανοποιημένοι για το αποτέλεσμα της εκδήλωσης (άγνωστο παραμένει το ποσό που κατάφεραν να συγκεντρώσουν για την εκστρατεία της πρώτης γυναίκας που διεκδικεί το προεδρικό αξίωμα στις ΗΠΑ), Ηillary, Justin και Jessica έβγαλαν μία σειρά από goofy selfies και φυσικά δεν έχασαν την ευκαιρία να τις ανεβάσουν στο Instagram και να τις μοιραστούν με τους χιλιάδες followers του Timberlake.

    timberl

    Στη σειρά των τεσσάρων εικόνων, που δημοσίευσε ο τραγουδιστής, στις οποίες η Κλίντον πρωταγωνιστεί, “στριμώχνεται” ανάμεσα στο ζευγάρι και οι τρεις τους χαμογελούν, προσποιούνται με εκφράσεις τους έκπληκτους και στο τέλος το διάσημο ζευγάρι δεν διστάζει να δώσει ένα φιλί στον αέρα για την υποψήφια πρόεδρο.

    Ο γνωστός τραγουδιστής πλαισίωσε την φωτογραφία που δημοσίευσε, μετά από το γεύμα που πραγματοποίησε στο σπίτι του, με την λεζάντα “Κοίτα Ποιος ήρθε για το μεσημεριανό γεύμα … Wow!” με hashtag #imwithher.

    Η προεδρική εκστρατεία της Hillary Clinton για την ενίσχυση και συγκέντρωση χρημάτων πραγματοποιείται κυρίως στα Δυτικά των Ηνωμένων Πολιτειών. Κατά τη διάρκεια της προεδρικής της εκστρατείας έχει προσπαθήσει να βελτιώσει και να καταστήσει πιο προσιτή την ιατρική περίθαλψη, ταυτόχρονα δείχνει το ενδιαφέρον της κυρίως στα δικαιώματα της γυναίκας, στον θεσμό της οικογένειας και τέλος στους μετανάστες της χώρας.

    Hillary_Clinton_crop

    Ανάμεσα στους προσκεκλημένους που έδωσαν το παρών στην εκδήλωση, ήταν  ο γνωστός ηθοποιός και τραγουδιστής Jamie Fox, η αγαπημένη σε όλους Jennifer Aniston, η τηλεοπτική παραγωγός και συγγραφέας Shonda Rhimes, ο γνωστός ηθοποιός, πρωταγωνιστής στις ταινίες “Spider-man” Tobey Maguire, ο επιχειρηματίας Scooter Braun και τέλος η διάσημη ηθοποιός και πρώην σύζυγος του Tom Cruise, Katie Holmes.

    Jennifer Aniston
    Jennifer Aniston
    Katie Holmes
    Katie Holmes
    Shonda Rhimes
    Shonda Rhimes

    Το προηγούμενο βράδυ η Hillary Clinton, όπως κατέγραψε το Gossip Cop έδωσε συνέντευξη στο “Jimmy Kimmel Live!”, Στη διάρκεια της οποίας μίλησε για τον αντίπαλό της, Donald Trump και την «εκκεντρική» του προεκλογική εκστρατεία.

    Αρχικά, το μεσημεριανό γεύμα της Τρίτης ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί στο σπίτι του Leonardo DiCaprio, αλλά ο βραβευμένος με  Όσκαρ ηθοποιός ζήτησε από τους φίλους του Timberlake και Biel να μεταφερθεί στο σπίτι τους γιατί ο ίδιος τελικά δεν θα μπορούσε να παρευρεθεί.

    dic

    View this post on Instagram

    Look WHO DID come over for lunch… Wow. #imwithher

    A post shared by Justin Timberlake (@justintimberlake) on

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/krisi-den-angizito-hollywood-dite-posa-isepraxe-tzenifer-lorens-gia-2016/68875



    ΣΧΟΛΙΑ