• LIFE&STYLE

    Τρία tips για να μειώσετε τον ιδρώτα σας το καλοκαίρι


    Όλοι μας, είτε άντρες είτε γυναίκες, ιδρώνουμε περισσότερο το καλοκαίρι και προσπαθούμε με διάφορους τρόπους να το καταπολεμήσουμε. Η υπερβολική ζέστη και ο δυνατός ήλιος μας προκαλούν εφίδρωση, ακόμη κι αν περπατήσουμε έστω για πέντε λεπτά! Τι τρόποι υπάρχουν για να μειώσουμε τον ιδρώτα και να περιορίσουμε την εφίδρωση φέτος το καλοκαίρι; Δείτε παρακάτω τρία χρήσιμα tips.

    1. Πρώτο και καλύτερο το αποσμητικό που δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς μας. Μπορείς να το έχεις μαζί σου στην τσάντα και αν χρειαστεί να το ανανεώσεις μέσα στη μέρα. Ένα καλό αποσμητικό, αφενός, ρυθμίζει την έκκριση του ιδρώτα και, αφετέρου, εξουδετερώνει την κακοσμία.

    2. Καλό θα ήταν να μειώσεις τους καφέδες, καθώς η καφεΐνη ενεργοποιεί τους ιδρωτοποιούς αδένες, γιατί επηρεάζει το νευρικό μας σύστημα. Τουλάχιστον, προσπάθησε να περιορίσεις την πρόσληψη καφεΐνης όταν η θερμοκρασία είναι πάρα πολύ υψηλή.

    3. Προτίμησε βαμβακερά ρούχα και εσώρουχα κατά την καλοκαιρινή περίοδο, παρά συνθετικά, τα οποία αυξάνουν την εφίδρωση. Τα βαμβακερά υφάσματα είναι πιο φιλικά προς το δέρμα και θα περιορίσουν τον ιδρώτα σου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτά είναι τα γυαλιά ηλίου που ο κόσμος της μόδας αποθεώνει

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ZARA: 10+1 ολόσωμες φόρμες σε διάφορες τιμές και σχέδια για το καλοκαίρι!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τρεις νέες συλλογές που θα γίνουν ανάρπαστες το φετινό καλοκαίρι



    ΣΧΟΛΙΑ