• LIFE&STYLE

    Αυτά είναι τα γυαλιά ηλίου που ο κόσμος της μόδας αποθεώνει


    Η δεκαετία του 1980 μπορεί να ανήκει χρονικά στο παρελθόν, όμως για τη βιομηχανία της μόδας βρίσκεται στο επίκεντρο για πάνω από τρεις συνεχόμενες σεζόν, προσφέροντας έμπνευση για μοτίβα, trends και σχέδια. Η λατρεμένη και ένδοξη εποχή που χαρακτηρίστηκε από το κιτς και την υπερβολή κέρδισε την προσοχή των σχεδιαστών και την αγάπη του fashion world και επανήλθε δυναμικά, αποδεικνύοντας ότι τα πάντα ανακυκλώνονται!

    Ανάμεσα λοιπόν στα κομμάτια που επιστρέφουν από το χρονοντούλαπο και απασχολούν τις ανά τον κόσμο stylistas είναι τα visors. Πρόκειται για πολύ μεγάλα γυαλιά ηλίου που θυμίζουν τις μάσκες του σκι και καλύπτουν όλο το πάνω μέρος του προσώπου. Διάσημοι οίκοι ήδη φημίζονται για τέτοια σχέδια, όπως οι Celine, Stella McCartney και Christian Dior -ο οποίος στη φετινή καλοκαιρινή συλλογή πήγε το σχέδιο ένα βήμα παραπέρα, δημιουργώντας γυαλιά-καπέλα παρόμοια με αυτά που φοράνε οι τενίστες.

    Φυσικά όπως κάθε τι εκκεντρικό έτσι και τα oversized αυτά sunglasses έχουν λατρευτεί από τα κορίτσια της μόδας, τα οποία κυκλοφορούν στους δρόμους λανσάροντας η κάθε μία την εκδοχή που της ταιριάζει. Άλλες επιλέγουν τις πιο extreme, με ασημί φακούς σαν καθρέφτες ενώ άλλες ακολουθούν πιο ασφαλής επιλογές μαύρων σκελετών και φακών ελαφρώς πιο τετράγωνων.

    Αν δεν είστε οπαδοί των λεπτών και μικροσκοπικών σκελετών ή των γυαλιών ηλίου τύπου Matrix, τότε πιθανότατα ένα ζευγάρι visors να είναι αυτό που χρειάζεστε. Εσείς λοιπόν δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε τα διάφορα σχέδια και χρώματα και να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο, ακολουθώντας έτσι το απόλυτο trend!

    visors-2.jpg
    visors-1.jpg
    Δείτε μερικά προϊόντα και το πού μπορείτε να τα βρείτε εδώ.
    Πηγή: www.glow.gr



    ΣΧΟΛΙΑ