• LIFE&STYLE

    Tρέλα για τις Kardashians: Δίνουν 25 εκατ. δολ. για το δεύτερο sex tape της “άτακτης” Kim

    • NewsRoom


    Το πρώτο sex tape της Kim Kardashian και του Ray J’s ξεπούλησε και το αφεντικό της εταιρείας Vivid, η οποία το κυκλοφόρησε, θεωρεί ότι είναι το μεγαλύτερο deal στην ιστορία της ερωτικής βιομηχανίας. “Αν ληφθούν υπόψη όχι μόνο οι πωλήσεις, αλλά και η τεράστια δημοσιότητα που έχει λάβει, βρίσκεται πραγματικά πάνω από κάθε άλλο videο του είδους” τόνισε ο Steve Hirsch σε συνέντευξή του.

    Τώρα όμως, ο διευθύνων σύμβουλος της Vivid αποκάλυψε ότι η εταιρεία του προσφέρει το αστρονομικό ποσό των 25 εκατ. ευρώ για το sequel του sex tape με συμπρωταγωνιστή της Kim αυτή τη φορά τον Kanye West. Eίμαστε έτοιμοι να δώσουμε 25 εκατομμύρια δολάρια για τα δικαιώματα μιας τέτοιας ταινίας, είπε, ακόμα και για μια που θα πρωταγωνιστούσε οποιαδήποτε από τις αδερφές Kardashian.

    kim-kardashian

    KARDASHIAN

    kim-kardashian

    Η Vivid αποκομίζει ακόμη και σήμερα τεράστια κέρδη από το sex tape της “άτακτης” Κim. To PornHub χαρακτήρισε την βασίλισσα της selfie, Kim Kardasian, ως την πιο πολυσυζητημένη πορνοσταρ. Η συμφωνία για το τελικό ποσό θα εξαρτηθεί από το τι είναι πρόθυμο να…. κάνει το ζευγάρι στην ταινία.

    kim

    EXCLUSIVE: **PREMIUM EXCLUSIVE**Kim Kardashian shows off her famous booty in a nude-coloured bikini on a photo shoot in Thailand. Picture taken March 31. Pictured: Kim Kardashian Ref: SPL734500  080414   EXCLUSIVE Picture by: Brian Prahl / Splash News Splash News and Pictures Los Angeles:	310-821-2666 New York:	212-619-2666 London:	870-934-2666 photodesk@splashnews.com

    kim9

    Το sex tape της Kim Kardashian έχει κατατροπώσει τόσο σε views, όσο και σε εισπράξεις, όλα τα άλλα πικάντικα video διάσημων που έχουν κατά καιρούς δει το φως της δημοσιότητας, όπως της Paris Hilton, του Collin Farrel, της πιονέρας Pamela Anderson και πολλών άλλων.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/laperouse-erotiki-folia-opou-sichnaze-afrokrema-tis-gallikis-kinonia-perni-ke-pali-pnoi/59233



    ΣΧΟΛΙΑ