• LIFE&STYLE

    Τουριστικό πρακτορείο υπόσχεται όργια στα ελληνικά νησιά- Από που θα περάσει η κρουαζιέρα της ακολασίας

    • NewsRoom


    Κρουαζιέρα ακολασίας κάνει τον γύρο των ελληνικών νησιών με αφετηρία τον Πειραιά και επιβάτες αποκλειστικά swingers! Oργανωτής, το ολλανδικό πρακτορείο SDC, ένα από τα μεγαλύτερα στον κόσμο, το οποίο ειδικεύεται στις διακοπές με ανταλλαγές συντρόφων. Το “φλογερό” κρουαζιερόπλοιο θα πιάσει σε Μύκονο, Πάρο, Κω, Ρόδο, Μαρμαρά (Τουρκία), και Σαντορίνη, ενώ ο τίτλος της κρουαζιέρας είναι «Πάθος στα ελληνικά νησιά»- ένας τίτλος με βαθύ υπονοούμενο.

    Μεταξύ άλλων η εταιρεία διαφημίζει ότι η κρουαζιέρα αποτελεί αφορμή για να ερωτευτεί κανείς τα ελληνικά νησιά, έχοντας στο πλάι του τους πιο hot συντρόφους. “Επισκεφθείτε τα πιο παρθένα ηλιόλουστα, ονειρικά νησιά σε μια κρουαζιέρα αισθησιακή που θα σας τρελάνει!”

    sdctravel_azamara

    Η εταιρεία επισημαίνει ότι:”Για εμάς, το πολυτελές Azamara Quest μετατρέπεται  σε ένα φάρο σεξουαλικότητας όπου ο ρομαντισμός, το πάθος και οι ένοχες απολαύσεις αποτελούν μέρος μιας περιπέτειας ελευθεριών. Τα δελεαστικά νησιά και το Αιγαίο θα αποτελέσει το σκηνικό για ένα κρεσέντο καυτού αισθησιασμού. Ελάτε μαζί μας σε αυτό το μέρος του κόσμου, όπου οι ζεστές ημέρες θα οδηγούν σε σέξι, αισθησιακές νύχτες. Το Αιγαίο είναι γνωστό για τα θαυμάσια ηλιοβασιλέματά του, που βάζουν «φωτιά» στον ουρανό, όπως και στα swingers ζευγάρια. Αν θέλετε πολυτέλεια, σέξι θεματικές βραδιές, ερωτικά εργαστήρια, πεντάστερα εστιατόρια και να απολαύσετε τις χαρές της ζωής χωρίς καμία αναστολή, τότε αυτές είναι οι ιδανικές διακοπές για εσάς.”

    sdc1

    «Η πέμπτη μας κρουαζιέρα θα είναι η ευκαιρία για να ξεφύγετε από τους περιορισμούς της πραγματικής ζωής και να εκπληρώσετε τις επιθυμίες σας. Αυτή η κρουαζιέρα θα σας δώσει την ευκαιρία της πλήρους διαφυγής. Οι αναστολές σας θα περιοριστούν. Εκεί που οι αναστολές περιορίζονται έρχεται η δράση».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/ke-dirty-dancing-apo-tin-atakti-lindsay-lohan-sto-kalo-livadi-tis-mikonou/58549

     



    ΣΧΟΛΙΑ