• LIFE&STYLE

    Τομ Χανκς για κορονοϊό: «Πάμε μέρα με τη μέρα» (pic)

    τομ χανκς

    Ρίτα Γουίλσον και Τομ Χανκς


    Με μια νέα φωτογραφία που ανήρτησε στα social media, ο Τομ Χανκς ενημέρωσε τον κόσμο για την κατάσταση της υγείας του, αλλά και της συζύγου του, Ρίτα Γουίλσον, μετά τη διάγνωσή τους με κορονοϊό.

    Το αγαπημένο ζευγάρι τέθηκε σε καραντίνα, αφού βρέθηκε θετικό στο νέο κορονοϊό, COVID-19 ενώ βρισκόταν στην Αυστραλία, όπου ο Οσκαρικός ηθοποιός ξεκινούσε γυρίσματα για τη νέα του ταινία.

    Φορώντας τα καπέλα τους, ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον χαμογελούν στην κάμερα.

    «Γεια σας. Εγώ και η Ρίτα θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εδώ από την Μελβούρνη, που μας φροντίζουν εξαιρετικά. Έχουμε τον covid-19 και είμαστε σε καραντίνα ώστε να μην εξαπλώσουμε την ίωση σε άλλους.

    Υπάρχουν κάποιοι που μπορεί να κινδυνέψουν με σοβαρή ασθένεια. Πάμε μέρα με την ημέρα.

    Υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να κάνουμε όλοι μας αν ακούσουμε τις συμβουλές των ειδικών και φροντίσουμε τους εαυτούς μας και ο ένας τον άλλον.

    Να θυμάστε, παρά τα όσα συμβαίνουν, δεν υπάρχει κλάμα στο μπέιζμπολ… Hanx».

    Υπενθυμίζεται ότι ο διάσημος ηθοποιός, που πολιτογραφήθηκε Έλληνας πριν μερικούς μήνες και η ταλαντούχα τραγουδίστρια, ελληνικής καταγωγής, ανακοίνωσαν ότι βρέθηκαν θετικοί στο νέο κορονοϊό, τα ξημερώματα της Πέμπτης, ενώ ο γιος τους, Τσετ Χανκς ενημέρωσε μέσω Instagram ότι είναι καλά στην υγεία τους.



    ΣΧΟΛΙΑ