• LIFE&STYLE

    Κορονοϊός: Τι αποκάλυψε ο γιος του Τομ Χανκς για την κατάσταση της υγείας των γονιών του

    • NewsRoom

    Τομ Χανκς, Ρίτα Γουίλσον, Τσετ Χανκς


    Για την κατάσταση της υγείας του Τομ Χανκς και της Ρίτα Γουίλσον, οι οποίοι διαγνώστηκαν με κορονοϊό, ενημέρωσε με βίντεο που μοιράστηκε στο Instagram, ο γιος του διάσημου ζευγαριού, Τσετ Χανκς.

    Ο 29χρονος μίλησε για την διάγνωση των γονιών του, λίγες ώρες αφού έκανε την ανακοίνωση δημοσίως ο Τομ Χανκς στα social media.

    Ξεκίνησε το βίντεο λέγοντας: «Τι κάνετε; Ναι, είναι αλήθεια. Οι γονείς μου έχουν κορoνοϊό. Τρελό», και συνέχισε:

    «Βρίσκονται και οι δύο στην Αυστραλία επειδή ο πατέρας μου έκανε τα γυρίσματα μιας ταινίας εκεί. Μόλις μίλησα μαζί τους στο τηλέφωνο. Είναι και οι δύο καλά. Δεν είναι ακόμη τόσο άρρωστοι.

    Δεν ανησυχούν γι’ αυτό. Δεν θα ταξιδέψουν, αλλά προφανώς παίρνουν τις απαραίτητες προφυλάξεις για την υγεία. Αλλά δεν νομίζω ότι είναι κάτι για το οποίο πρέπει να ανησυχούμε πολύ. Εκτιμώ την ανησυχία όλων σας, αλλά νομίζω ότι όλα θα είναι εντάξει».

    «Μείνετε ασφαλείς. Με πολλή αγάπη», έκλεισε το βίντεο ο Τσετ Χανκς.

    View this post on Instagram

    🙏🏻❤️

    A post shared by 𝗖𝗛𝗘𝗧 𝗛𝗔𝗡𝗞𝗦 🇯🇲 (@chethanx) on

    Η ανακοίνωση του 63χρονου ηθοποιού, ο οποίος πρόσφατα πολιτικογραφήθηκε επίτιμος Έλληνας πολίτης, και της, επίσης, 63 ετών συζύγου του και τραγουδίστριας έγινε μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς του Χανκς στα social media.

    «Γεια σας παιδιά. Η Ρίτα κι εγώ είμαστε στην Αυστραλία. Νιώσαμε λίγο κουρασμένοι, σαν να είχαμε κρυώσει και κάποιους πόνους στο σώμα. Η Ρίτα είχε μερικές κρυάδες ανά διαστήματα. Λίγο πυρετό επίσης. Για να είμαστε σωστοί, όπως θα πρέπει να είναι όλος ο κόσμος αυτή την περίοδο, εξεταστήκαμε για τον κορονοϊό και βρεθήκαμε θετικοί. Και τώρα τι; Οι ιατροί έχουν πρωτόκολλα που πρέπει να ακολουθήσουμε. Εμείς, οι Χανκς θα εξεταστούμε και θα απομονωθούμε για όσο διάστημα απαιτεί η δημόσια υγεία και ασφάλεια. Θα συνεχίσουμε να ενημερώνουμε τον κόσμο. Να προσέχετε!».

    Όπως ανέφερε και ο γιος του Χανκς, ο ηθοποιός βρισκόταν στη Χρυσή Ακτή της Αυστραλίας για τα γυρίσματα ταινίας και συγκεκριμένα την προ-παραγωγή της βιογραφίας του Έλβις Πρίσλεϊ του Μπαζ Λούχρμαν, στην οποία υποδύεται τον πολυετή μάνατζερ Τομ Πάρκερ.

    Τα γυρίσματα πλέον έχουν διακοπεί, με την εταιρεία παραγωγής Warner Bros να αναφέρει σε δηλώσεις της στο αμερικανικό περιοδικό People:

    «Έχουμε ενημερωθεί πως ένα μέλος της ταινίας μεγάλου μήκους του Έλβις, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Συνεργαζόμαστε στενά με τις αρμόδιες υπηρεσίες υγείας της Αυστραλίας για να εντοπίσουμε και να επικοινωνήσουμε με όποιον μπορεί να ήρθε σε επαφή με το άτομο αυτό.

    Η υγεία και η ασφάλεια των μελών της εταιρείας μας είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα και λαμβάνουμε προφυλάξεις για να προστατεύσουμε όλους όσους εργάζονται στις παραγωγές μας σε όλο τον κόσμο. Το άτομο που βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό λαμβάνει θεραπεία αυτή την στιγμή».

    Όσο για την Ρίτα Γουίλσον, η τραγουδίστρια και ηθοποιός έδωσε μια συναυλία στο Emporium Hotel South Bank στο βόρειο Μπρισμπέιν την Πέμπτη και το Utzon Room στην Όπερα του Σίδνεϊ το Σάββατο. Εμφανίστηκε, επίσης, πρόσφατα στο τηλεοπτικό σόου της Αυστραλίας, Today.



    ΣΧΟΛΙΑ