• LIFE&STYLE

    Το ξέσπασμα της Βίκυς Καγιά: “Πόσο βρίσιμο, πόση ταλαιπωρία; Έκλαιγα.” (video)

    • NewsRoom
    καγια_βικυ

    Βίκυ Καγιά


    Με αφορμή το Greece’s Next Top Model η συζήτηση γύρω από τη δουλειά του μοντέλου έχει ξεκινήσει για άλλη μια φορά, ενώ η παρουσιάστρια και coach του παιχνιδιού, Βίκυ Καγιά, αποτελεί ένα πρόσωπο που σχολιάζεται πολύ τον τελευταίο καιρό.

    Οι κατά καιρούς δηλώσεις της μέσα στο παιχνίδι γίνονται αντικείμενο σχολιασμού, ενώ άνθρωποι της μόδας όλο αυτό το διάστημα έχουν δείξει πως δεν συμφωνούν ιδιαίτερα με τα λεγόμενά της ή ότι είναι κάπως υπερβολική. Μάλιστα, πρόσφατα κάποια αμφισβήτησαν το ότι έχει κάνει διεθνή καριέρα.

    Η Σάσα Σταμάτη και η εκπομπή της «Ooh la la!» εντόπισαν τη Βίκυ Καγιά και της έκαναν μερικές ερωτήσεις. Το γνωστό μοντέλο μίλησε για την αρχή της καριέρας της και το πόσο δύσκολα ήταν τα πράγματα τότε, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει το αν έχει κάνει ή όχι διεθνή καριέρα. Δείτε τι είπε χαρακτηριστικά:

    «Μου κάνεις πλάκα; Θες να σου θυμίσω; Δεν με ξέρεις από τότε; Δεν θυμάσαι πόσο δύσκολα ξεκίνησα την καριέρα μου; Με πόσο δύσκολη μάνατζερ; Με πόσο σκληρή πραγματικότητα στα 90s που ήταν όλα πάρα πολύ δύσκολα; Πόσο στομάχι σκληρό, πόσο βρίσιμο, πόση ταλαιπωρία; Δεν έδινα σημασία. Βέβαια και έκλαιγα. Τι είμαι για να μην κλαίω; Από ατσάλι φτιαγμένη; Έτσι είναι η ζωή. Τα πάντα έχω ακούσει εγώ. Δεν μπορώ να σου δώσω παραδείγματα στην τηλεόραση. Δεν είναι θέμα ατέλειας. Είναι θέμα του πώς θα ξυπνήσει ο στυλίστας, ο σχεδιαστής, ποια είναι η μόδα, τι τους έχει πιάσει. Αυτός ο χώρος είναι λίγο περίεργος».

    «Δεν μπορώ να κάθομαι να συζητάω αν έχω κάνει ή όχι διεθνή καριέρα. Ας λέει ο καθένας ό,τι θέλει. Τι να κάνουμε; Τότε εμείς στα backstage διαβάζαμε βιβλία και πλέκαμε κασκόλ, δεν είχαμε social media και δεν κάναμε selfies. Τι να κάνουμε; Αυτή ήταν η ζωή…»

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τέλος ο Μένιος Φουρθιώτης από το Open – Πάρτι στο twitter με το #sixamenios

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: GNTM: Τα καλύτερα meme της εβδομάδας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Μανωλίδου εύχεται καλή επιτυχία στον Μαραθωνοδρόμο Άδωνι Γεωργιάδη



    ΣΧΟΛΙΑ