• LIFE&STYLE

    Το ξέσπασμα της 18χρονης κόρης του Λουκ Πέρι στο Instagram

    λουκ-περι-ντιλαν-σοφι

    Ο Λουκ Πέρι με την κόρη του, Σόφι


    Συντετριμμένη με την αιφνίδια απώλεια του αγαπημένου ηθοποιού Λουκ Πέρι είναι η οικογένειά του, μεταξύ των οποίων είναι και τα δύο του παιδιά. Αν και ο 52χρονος πρωταγωνιστής του «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» δεν ήταν ενεργός στα social media, η 18χρονη κόρη του, Σόφι είναι ιδιαίτερα δραστήρια.

    Παρ’ όλο που η Σόφι Πέρι έχασε τον πατέρα της πριν από περίπου μία εβδομάδα, η ίδια συνεχίζει να ανεβάζει βίντεο και φωτογραφίες. Σε κάποια τραγουδάει, ενώ σε άλλα γελάει και αφηγείται αστεία περιστατικά που της συνέβησαν κατά τη διάρκεια της ημέρας της.

    Το γεγονός αυτό φαίνεται πως ενόχλησε κάποιους οι οποίοι θεωρούν περίεργο, αλλά και άσχημο να δείχνει χαρούμενη στο διαδίκτυο, ενώ μόλις πέθανε ο πατέρας της.

    Στα αρνητικά σχόλια θέλησε να απαντήσει η ίδια, με ανάρτησή της στο Instagram και να εξηγήσει ότι θέλει να ζήσει μία φυσιολογική ζωή γεμάτη γέλιο και χαμόγελα και τόνισε ότι ο πατέρας της θα ήθελε το ίδιο για εκείνη.

    «Από τη στιγμή που ο πατέρας μου πέθανε, έχω λάβει πολύ προσοχή στο διαδίκτυο. Και η περισσότερη είναι θετική, αλλά φυσικά, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που δεν μπορούν να είναι καλοί.

    Και είμαι εδώ να πω ότι δεν ζήτησα την προσοχή, δεν ζήτησα να είμαι κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας και ενώ δεν θέλω να προσβάλλω κανέναν, επίσης, δεν θα κάνω αυτό που θέλει και πιστεύει κάποιος ότι πρέπει να κάνω.

    Είμαι 18 χρονών. Βρίζω σαν ναύτης και μερικές φορές ντύνομαι σαν πόρνη. Και στηρίζω σκοπούς που εσείς μπορεί να μην στηρίζετε. Και το πιο σημαντικό είναι ότι θα γελάω και θα χαμογελάω και θα ζήσω μία φυσιολογική ζωή», έγραψε η Σόφι Πέρι και συνέχισε:

    «ΝΑΙ, πονάω και είμαι στενοχωρημένη και κλαίω και δεν πιστεύω αυτό που έπαθε ο μπαμπάς μου. Είναι το χειρότερο πράγμα που έχει συμβεί στη ζωή μου. Και τυραννιέμαι γιατί έγινε. Αλλά δεν θα κάτσω μέσα στο δωμάτιό μου να κλαίω μέρα-νύχτα μέχρι το ίντερνετ να αποφασίσει πότε είναι σωστό να σταματήσω. Και αν ξέρατε τον μπαμπά μου, θα γνωρίζατε ότι δεν θα ήθελε να το κάνω αυτό. Γι’αυτό να μην το θέλετε ούτε εσείς».

    Η ίδια καταλήγοντας έγραψε: «Οπότε, όλοι εσείς που με ρεζιλεύετε για τον τρόπο που μιλάω, για τα ρούχα που φοράω, και περισσότερο για τον τρόπο με τον οποίο θρηνώ, κάντε μου τη χάρη και απλά κάντε με unfollow. Σπαταλάτε τον δικό μου και τον δικό σας χρόνο».

    View this post on Instagram

    Since my dad died I have received a lot of attention online. And most of it has been positive but of course, some people just can’t be nice. And I’m here to say that I did not ask for this attention, I did not ask to be thrown into some virtual spotlight, and while I don’t mean to offend anybody, I’m also not going to cater to any one else’s needs and beliefs. I’m 18. I swear like a sailor and sometimes I dress like a hooker. And I support causes and you may not. And most importantly. I am going to laugh and smile and live my normal life. YES I am hurt and sad and crying and beside myself with what happened to my dad. It’s the worst thing to ever happen in my life. And I am torn the fuck up over it. But I’m not going to sit in my room and cry day in and day out until the internet has deemed it appropriate for me to do otherwise. And if you knew my dad you would know he wouldnt want me to. So you shouldn’t either. So to those of you shaming me for my language and my wardrobe and most disgustingly, my grieving process, do us both the favor and just unfollow. It’s a waste of both of our time.

    A post shared by Sophie Perry (@lemonperry) on

    Παρόμοια αντίδραση είχαν κάποιοι απέναντι στην συμπρωταγωνίστρια του Πέρι, Τζένι Γκαρθ, η οποία, επίσης δεν έκανε κάποια δημόσια ανάρτηση στα social media για να εκφράσει τη θλίψη της για την απώλεια του ηθοποιού.

    Η πρώτη της ανάρτηση μετά την είδηση του θανάτου του Λουκ Πέρι, ήταν την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας για την οποία ανήρτησε μία φωτογραφία με τις κόρες της.

    View this post on Instagram

    These women ??❤️ #internationalwomensday #sisters

    A post shared by Jennie ? (@jenniegarth) on

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο Τζέισον Πρίστλεϊ αποχαιρετά τον Λουκ Πέρι: «Καληνύχτα γλυκέ πρίγκιπα» (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλύψεις για τον θάνατο του Λουκ Πέρι

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Συντετριμμένη η Σάνεν Ντόχερτι: «Ο Λουκ Πέρι θα μου λείπει κάθε μέρα. Κάθε λεπτό. Κάθε δευτερόλεπτο»



    ΣΧΟΛΙΑ