• Business Of Fashion

    Το τέλειο look για το γραφείο από την Βικτόρια Μπέκαμ

    • NewsRoom


    Η επιτυχημένη σχεδιάστρια μόδας και πρώην τραγουδίστρια των Spice Girls, Βικτόρια Μπέκαμ, αποδεικνύει με κάθε της εμφάνιση το αυθεντικό της στιλ παραδίδοντας  μαθήματα κομψότητας.

    Η Βικτόρια, που βρίσκεται αυτήν την περίοδο στο Παρίσι για επαγγελματικές υποχρεώσεις, χάρισε στους φωτογράφους απίστευτα chic σύνολα, άλλοτε με luxury αισθητική και άλλοτε με πιο μινιμαλιστική. Κι όπως ήταν φυσικό, οι εμφανίσεις της δεν πέρασαν απαρατήρητες.

    Η Μπέκαμ  τράβηξε τα βλέμματα πάνω της στους δρόμους του βροχερού Παρισιού δίνοντας ιδέες για άψογα office looks.  Πιο συγκεκριμένα, επέλεξε ένα γκρι ταγιέρ το οποίο αποτελούνταν από midi φούστα με σκίσιμο και σακάκι το οποίο συνδύασε με λευκό πουκάμισο με αφηρημένα σχέδια και κόκκινη μπουτονιέρα. Οι λεπτομέρειες που απογείωσαν το look της ήταν η μωβ handle bag Hermès και οι ασορτί γόβες της, που θα ξετρέλαιναν μέχρι και την Carrie Bradsaw.

    Μάλιστα, το σύνολο ανήκει στην συλλογή της  άνοιξη/καλοκαίρι 2020 που παρουσίασε στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου τον περασμένο Σεπτέμβριο.



    ΣΧΟΛΙΑ