• Business Of Fashion

    Το σήμα κατατεθέν της Βικτόρια Μπέκαμ είναι το απόλυτο look για το γραφείο και την βραδινή έξοδο

    • NewsRoom


    Είναι τελειομανής και απαιτητική με τον εαυτό της, προσέχει την λεπτομέρεια, αγαπά την απλότητα της πολυτέλειας και τον μινιμαλισμό και έχει ως σήμα κατατεθέν του στιλ της το power uniform. Ο λόγος για την Βικτόρια Μπέκαμ, που φημίζεται κυρίως για τις στιλιστικές της επιλογές καθώς πάντα καταφέρνει να κλέβει τις εντυπώσεις, με τους άψογους συνδυασμούς της και τα καταπληκτικά αξεσουάρ της.

    Το power uniform είναι μία εμφάνιση-στολή που μπορεί να φορεθεί με πολλούς τρόπους, καθώς αποτελείται από ένα ή και περισσότερα βασικά ρούχα, τα οποία  συνδυάζονται με εύκολο τρόπο ώστε να γίνουν το κεντρικό και ίσως και το πιο ευκολοφόρετο outfit στην γκαρνταρόμπα μιας σύγχρονης γυναίκας.

    Η Βικτόρια, λοιπόν, έχει δημιουργήσει το δικό της power uniform: Τα κουστούμια. Συνδυάζει τα σακάκια-blazers με φαρδιά αλλά και στενά παντελόνια ενώ διαλέγει ως μπλούζες τόσο πουκάμισα όσο και διάφορα tops. Η διάσημη σχεδιάστρια επιλέγει πολλές φορές να φοράει την «στολή» της και με αθλητικά παπούτσια, αφήνοντας στην άκρη για λίγο τις ψηλοτάκουνες γόβες.

    Το power uniform της Βικτόριας μπορεί να θεωρείται ως το τέλειο outfit για το γραφείο, ωστόσο μπορεί πολύ εύκολα να προσαρμοστεί σε όλες τις περιστάσεις. Η Μπέκαμ δεν φοβάται να δημιουργήσει color blocking με τα κομμάτια που επιλέγει, ποντάροντας σε τολμηρούς χρωματικούς συνδυασμούς, ενώ πολλές φορές τα αναβαθμίζει με καρό blazer ή επιλέγοντας μονοχρωματικά σύνολα.

    Δεν θα μπορούσε να λείπουν από το συγκεκριμένο power uniform τα μεγάλα γυαλιά ηλίου και μια τσάντα φάκελος, για ένα ολοκληρωμένο look, εμπνευσμένο από την κομψή Βικτόρια Μπέκαμ.



    ΣΧΟΛΙΑ