ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Πάμελα Άντερσον, έχει εκφράσει πολλές φορές στο παρελθόν την συμπάθειά της για τον Γιάνη Βαρουφάκη. Μάλιστα, η διάσημη ηθοποιός, όπως είχε δηλώσει ο γραμματέας του κόμματος «ΜέΡΑ 25», στο οποίο είναι επικεφαλής ο Γιάνης Βαρουφάκης, είχε έρθει σε επαφή με το κόμμα και βρέθηκε σε εκδήλωσή του στις Βρυξέλλες.

Το βράδυ της Κυριακής, η Πάμελα Άντερσον, μετά τα αποτελέσματα των εθνικών μας εκλογών και την είσοδο του κόμματος του Γιάνη Βαρουφάκη στη Βουλή, έκανε retweet τις δηλώσεις του, δείχνοντας έτσι τη στήριξη και τη χαρά της για το θετικό αποτέλεσμα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βρετανία: Τα φαβορί για την επόμενη μέρα Στάρμερ – Ποιος θα ηγηθεί των Εργατικών
- Ουκρανία: Ο Ζελένσκι δεν αποτελεί αντικείμενο καμίας έρευνας κατά της διαφθοράς δήλωσε αρμόδιος αξιωματούχος
- Kaizen Gaming: Κατέκτησε τρία βραβεία στα SBC Awards Europe 2026
- ΥΠΕΝ: Εγκρίθηκε η Ειδική Περιβαλλοντική Μελέτη για τις Natura στην Πελοπόννησο – Ένα βήμα πιο κοντά στα δύο Εθνικά θαλάσσια Πάρκα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.