• LIFE&STYLE

    Το prive event της JP Morgan, η Μέγκαν και η πάλη του Χάρι με τους «δαίμονές» του

    • NewsRoom

    Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ


    Την πρώτη τους κοινή έξοδο μετά το Megxit πραγματοποίησαν η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Χάρι, στην οποία επιχείρησαν να διατηρήσουν low profile, έπειτα  από την αναστάτωση που προκλήθηκε από την απόφασή τους να απαρνηθούν τις υποχρεώσεις τους ως γαλαζοαίματοι.

    Σύμφωνα με πληροφορίες από τα ξένα Μέσα, το ζευγάρι παρευρέθηκε σε σύνοδο εναλλακτικών επενδύσεων της JP Morgan στο Μαϊάμι της Καλιφόρνια.

    Ο Χάρι που ήταν ομιλητής, ανεβαίνοντας στο βήμα δεν δίστασε να αναφερθεί στην απόφαση να παρατήσει την πριγκιπική του ζωή όσο ενώ μίλησε για την ψυχική του κατάσταση.

    Όπως  ανέφερε πρόσωπο που παρέστη στην σύνοδο, ο Harry παραδέχτηκε πως ακόμα παλεύει με την πνευματική του υγεία, ενώ είπε πως εξακολουθεί να κάνει συνεδρίες με ειδικό προκειμένου να ξεπεράσει τα τραύματά του τόσο μετά το Megxit όσο και λόγω της απώλειας της μητέρας του.

    Ο πρίγκιπας εξήγησε πως δεν ήθελε με τίποτα να περάσει η Μέγκαν κι ο γιος του Archie όσα έζησε ο ίδιος ως παιδί.

    To ζευγάρι, σύμφωνα με παρευρισκόμενους, συνοδευόταν από μεγάλη ομάδα του προσωπικού ασφαλείας, ενώ φημολογείται ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του έλαβαν ένα τεράστιο ποσό προκειμένου να δώσουν το «παρών» στη σύνοδο.

    Στο ξενοδοχείο όπου έλαβε χώρα το πριβέ event της JPMorgan δεν υπήρχαν παπαράτσι.



    ΣΧΟΛΙΑ