• LIFE&STYLE

    Το ποσό-μαμούθ που πήρε η Κατερίνα Δαλάκα για το Survivor 3!

    • NewsRoom
    Κατερίνα Δαλάκα

    Κατερίνα Δαλάκα


    Μπορεί το όνομα που ακούστηκε έντονα ότι πρόκειται να κάνει την είσοδό του στο Survivor Ελλάδα Τουρκία να είναι εκείνο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, ωστόσο ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε σε παίκτες και τηλεθεατές ότι σύντομα στην ελληνική ομάδα θα ενταχθεί η Κατερίνα Δαλάκα.

    Η Ολυμπιονίκης που έκλεψε τις εντυπώσεις στο Survivor 2 και τερμάτισε στην δεύτερη θέση αφήνει και πάλι στην άκρη τον στίβο για να ενισχύσει την ελληνική ομάδα που αγωνίζεται στον Άγιο Δομίνικο.

    Τόσο οι Έλληνες παίκτες όσο και οι Τούρκοι έμειναν έκπληκτοι στο άκουσμα του ονόματος, καθώς πρόκειται για μία δυνατή αγωνιστικά παίκτρια και γνωστή για το πάθος και τη δίψα για νίκη.

    Μετά την ανακοίνωση, πλέον, όλοι αναρωτιούνται πόσα χρήματα θα λάβει η Κατερίνα Δαλάκα για τη συμμετοχή της στο παιχνίδι. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η πρόταση που δέχτηκε από τον Τούρκο παραγωγό, Ατζούν Ιλιτζαλί ήταν άκρως δελεαστική.

    Για μία μόλις εβδομάδα φημολογείται ότι θα εισπράξει το χρηματικό ποσό των 100.000 ευρώ, ενώ σε περίπτωση που καταφέρει να φτάσει μέχρι το τέλος το ποσό θα εκτοξευτεί και θα ξεπεράσει τις 200.000 ευρώ.

    Προηγουμένως, έγινε γνωστό ότι και ο νικητής του πρώτου Survivor, Γιώργος Αγγελόπουλος δέχτηκε πρόταση να συμμετάσχει στο φετινό ριάλιτι επιβίωσης, που μέχρι στιγμής σημειώνει χαμηλά νούμερα τηλεθέασης, ωστόσο ο ίδιος αρνήθηκε κατηγορηματικά.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor: Αυτοί είναι οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το υπέρογκο ποσό που απέρριψε ο Ντάνος για το Survivor 3 (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μίνα Αρναούτη: Το μήνυμά της για τα 3 χρόνια από τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη: «Σαν σήμερα…»



    ΣΧΟΛΙΑ